Firefox - Adobe Flash Player
-
eskiden firefox u acayip severdim lakin sonzamanlarrda adobe flash player yüzünden iice o.çocukluğu yapmaya başladı 3 video yada internet tabanlı flash oyun açsam anında firefox kilitleniyor çat Adobe Flash Yan uygulaması çöktü :| bugün iice delirdim 2 sekmede bile yapmaya başladı ve delirtti sonunda beni yani eskiden bi eklenti varmış çalışan şuan oda çalışmıyor var mı bunu çözen ?
-
ArmadA bunu yazdı
eskiden firefox u acayip severdim lakin sonzamanlarrda adobe flash player yüzünden iice o.çocukluğu yapmaya başladı 3 video yada internet tabanlı flash oyun açsam anında firefox kilitleniyor çat Adobe Flash Yan uygulaması çöktü :| bugün iice delirdim 2 sekmede bile yapmaya başladı ve delirtti sonunda beni yani eskiden bi eklenti varmış çalışan şuan oda çalışmıyor var mı bunu çözen ?
Hocam iyi guzel yazmissinda son cumle biraz karismis biraz sanki. Yani daha acik yazarsan eminim yardim eden birileri cikacaktir. -
firefox ram canavarı bir tarayıcıdır ama eklentileri yüzünden vazgeçilmezdir
senin sorununa gelince yüklediğin eklentilerden kaynaklanan bir sorun olması muhtemeldir
eklentilerin hepsini devredışı bırakıp öyle dene
haa olmasa firefoxu revouninstaller tarzı bir programla kaldır ve temiz bi kurulum yap
-
Kardeş ayni dertten bende muzdariptim artik firefox kullanmiyorum filmleri bile izletmeye müsade etmiyordu.Artik Yandex browser kullaniyorum
çok iyi.
Düzenleme : biraz reklam tadinda oldu o.O :D
MADTAMER tarafından 17/Ara/12 10:33 tarihinde düzenlenmiştir