folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Firefox - Adobe Flash Player

Firefox - Adobe Flash Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

eskiden firefox u acayip severdim lakin sonzamanlarrda adobe flash player yüzünden iice o.çocukluğu yapmaya başladı 3 video yada internet tabanlı flash oyun açsam anında firefox kilitleniyor çat Adobe Flash Yan uygulaması çöktü :| bugün iice delirdim 2 sekmede bile yapmaya başladı ve delirtti sonunda beni yani eskiden bi eklenti varmış çalışan şuan oda çalışmıyor var mı bunu çözen ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

eskiden firefox u acayip severdim lakin sonzamanlarrda adobe flash player yüzünden iice o.çocukluğu yapmaya başladı 3 video yada internet tabanlı flash oyun açsam anında firefox kilitleniyor çat Adobe Flash Yan uygulaması çöktü :| bugün iice delirdim 2 sekmede bile yapmaya başladı ve delirtti sonunda beni yani eskiden bi eklenti varmış çalışan şuan oda çalışmıyor var mı bunu çözen ?

Hocam iyi guzel yazmissinda son cumle biraz karismis biraz sanki. Yani daha acik yazarsan eminim yardim eden birileri cikacaktir.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

firefox ram canavarı bir tarayıcıdır ama eklentileri yüzünden vazgeçilmezdir

senin sorununa gelince yüklediğin eklentilerden kaynaklanan bir sorun olması muhtemeldir

eklentilerin hepsini devredışı bırakıp öyle dene

haa olmasa firefoxu revouninstaller tarzı bir programla kaldır ve temiz bi kurulum yap

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Kardeş ayni dertten bende muzdariptim artik firefox kullanmiyorum filmleri bile izletmeye müsade etmiyordu.Artik Yandex browser kullaniyorum

çok iyi.

Düzenleme : biraz reklam tadinda oldu o.O :D

MADTAMER tarafından 17/Ara/12 10:33 tarihinde düzenlenmiştir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 4