Firefox..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    beyler bi sorum olcak mesela firefox ile tahribat a girince tahribatın o meşhur logosu çıkıyo ben bunu kendi siteme nasıl ayarlarım yani siteye girince benim belirlediim logo çıkcak yardımlarınızı bekliyorum

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    yukardakı tahrıbat.com yazısını dıyosan ve soruyu yanlıs anlamadıysam yukarıya resım ekleyeceksın ve bıldıgım kadarı ıle her sayfaya aynı resmı ekleyeceksın tabı her sayfada gorunmesını ıstıyosan

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    exploit25
    dostum dediğini anladım banada yardımcı olun mesela adres çubunda http:/// yazıyoyaa önünde küçük bi o sitenin iconu oluyo onu soruyo arkadaşşş?_

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi biz ona favicon dioz..

tarif edeyim..

ilk önce http://www.telegraphics.com.au/sw/ adresinden Photoshop’ta hazırlayacağın grafiği “windows icon - ico” formatında kaydetmeni sağlayacak olan ücretsiz plug_in’i bilgisayarına indir

bu plug-in’i Photoshop’un Plugins klasörüne koy ve Photoshop’unu aç

Bir favicon 16 x 16 pikselden daha büyük olamaz. Ancak bu kadar küçük bir alana grafik tasarım yapman zordur. Onun için önce Photoshop’ta 64 x 64 piksel ve 72 dpi bir doküman aç.

Favicon icin istediğin grafiği olabildiği kadar sade biçimde hazırla

Grafik bitince ölçüsünü 16 x 16′ya indirin ve save as komutundan “windows icon” seçeneğini seçerek “favicon.ico” adıyla kaydet

favicon.ico’yu web sayfanla aynı dizine yükle

sayfanın head bölümüne aşağıdaki kodu ekle..

oke : ==))

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kodları kabul etmiyor.. al ftp ye attim

www.interalem.com/code.txt

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    çok saolasın sorcerer

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
Toplam Hit: 1367 Toplam Mesaj: 6