Firefox 3.0 Beta 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Yeni adres çubuğu özellikleri ve saydam teması ile farklılaşmış 30 farklı dilde geliştirilmiş Firefox 3 beta 3 sürümü resmen çıktı

firefox beta 3,0 beta 3

Türkçe sürüm için buradan buyrun

Sürüm notları için buradan

Özellikleri için buradan buyrun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    2 Hafta önce ındırıp kullanayım dıye baktım guzel.) beyendım.. suan daha beta aşamasında çıkınca eminim daha guzl olcaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    valla şu an onu kullanıyorum 2 de tbt güzel görünmüo bunda daha güzel görünüo :d
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Beta meta kayarım ben buna :) Sağolasın hoca paylaşım için.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    eklentiler ve temam çalişmadi :(

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    ozellıklere bakarsak daha guzel oldugu soylenıyor... acılısta bıraz daha hızlı oldugu gıbı bı gercek var.... ılk acılısta 2.....12 kadarda kasmadı (yada bana oyle geldı) kurdum 1 hafta kullandım ama henus destekleyen eklentıler bıle yapılmamıs flah player harıc cogu eklentı desteklenmıyor o yuzden bazı sıtelerde sorun cıkabılıyor normalının cıkması ıcın beklemenızı tavsıyeederım....
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 6