Firefox 3.0 Sorunu ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

ÜYE ADIMIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİM YÖNETİMDEN GALİBA BİR HATA OLDU BANLANMIŞ DURUMDAYIM ŞU AN BELİRTTİM ZATEN AMAN BU ADAMI DA BANLAMAYIN ARKADAŞIN ÜYELİĞİ İP DEN DE BAKABİLİRSİNİZ KULLANAN KİŞİYE PAYLAŞIMI YARIM KESMEMEK ADINA DİĞER ÜYELİĞİM DÜZELENE KADAR BURADAN İŞİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞACAĞIM.....( HELLFEVER)

ben şahsen bir şey anlayamadım eski sürümleri harikaydı koyu bir firefox cuyum ama son sürümfr özellikle tahribatta inanılmaz sorunlar yaşıyorum sayfa en az 30 40 sn de yükleniyor diyelim ki bi r konu açacağım gönder diyorum yükleniyor diyor bir kaç dk bekliyor birşey olduğu yoq sonra f5 yapıyorum bir daha gönder diyorum gönderiyor başkasında olan var mı veya herhangibir fikri olan var mı???

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

hellfever01 bunu yazdı:
    -----------------------------

ÜYE ADIMIN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİM YÖNETİMDEN GALİBA BİR HATA OLDU BANLANMIŞ DURUMDAYIM ŞU AN BELİRTTİM ZATEN AMAN BU ADAMI DA BANLAMAYIN ARKADAŞIN ÜYELİĞİ İP DEN DE BAKABİLİRSİNİZ KULLANAN KİŞİYE PAYLAŞIMI YARIM KESMEMEK ADINA DİĞER ÜYELİĞİM DÜZELENE KADAR BURADAN İŞİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞACAĞIM.....( HELLFEVER)

Hoca 2002 den beri şu sitedeyim 6 yıldır senin gibi açık sözlü bir dumur olayını görmedim :] Soruna gelirsek ; Tahribatın geç açılmasındaki etken Firefox 3 ün ek özelliği değil, datacenterımızda olan hafif bir sorun aynı durumdan muzdarip birçok üyemiz var , en kısa zamanda düzelecektir

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:

hellfever01 bunu yazdı:

Hoca 2002 den beri şu sitedeyim 6 yıldır senin gibi açık sözlü bir dumur olayını görmedim :] Soruna gelirsek ; Tahribatın geç açılmasındaki etken Firefox 3 ün ek özelliği değil, datacenterımızda olan hafif bir sorun aynı durumdan muzdarip birçok üyemiz var , en kısa zamanda düzelecektir
    cevap için öncelikle tsk deca abi sonrada datacenter de sorun var diyorsun da ie de sorun falan yoq sorun firefox ta vardır elbet bir hikmeti deyip geçiyorm ayrıca yeniden seni aramızda gördüğüm için çok mutluyum az banını yemiş adam değilim :D desteğe bir mail attım okuyup gereğini yaparsan mutlu olurum son olarakta aman karambolde ban atma sana zahmet atmadan önce elini vicdanına koy şu son desteğe attığım mesajdan bir önce attığımı oku sonra istersen banla allah hepimizi senın gazbından korusun :D....

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 3