Firefox 3.5 Beta 4
-
eski adıyla 3.1 yeni adıyla 3.5 son versionu .,
açıklamaya gerek yok .,
onun adı mozilla vede 1 numara :)
-
"Help test the future of Firefox!" => "geleceğin firefox'unu test ederek yardımcı olun!"
windows hata mesajlarını "Gönderme" diyerek kapatan biriyim, firefox'a geri bildirim yaparak ona mı yardımcı olcam :D...
gırgır bir yana da beta sürümü herhalde bu, sorun çıkartır. daha erken indirmek için diye düşünüyorum...
-
nedense internet bankacılığı hizmetlerinde firefox opera vs.. gibi diğer tarayıcılar kullanılamıyor. Uyarı var internet explorer den başka tarayıcıda açılmayacaktır diye. bende şu anda firefox kullanıyorum ama neredeyse dünyadaki tüm siteler kendilerinin ie ye göre ayarlamışlar. bankacılık hizmetlerinde diğer tarayıcılar sayfaları açmıyor. internet hesabıma firefoxta ulaşamıyorum ama ie ile ulaşıyorum.
en son yapılan ankete göre bilgisayar kullanıcılarının %85 i hala ie kullanıyormuş. bu da kolay kolay tahtının elde edilemeyeceğini gösteriyor galiba. devlet dairelerinde kurumların intranet ağlarında diğer tarayıcılar da çalışmıyor. askeriyede de
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------nedense internet bankacılığı hizmetlerinde firefox opera vs.. gibi diğer tarayıcılar kullanılamıyor. Uyarı var internet explorer den başka tarayıcıda açılmayacaktır diye. bende şu anda firefox kullanıyorum ama neredeyse dünyadaki tüm siteler kendilerinin ie ye göre ayarlamışlar. bankacılık hizmetlerinde diğer tarayıcılar sayfaları açmıyor. internet hesabıma firefoxta ulaşamıyorum ama ie ile ulaşıyorum.
en son yapılan ankete göre bilgisayar kullanıcılarının %85 i hala ie kullanıyormuş. bu da kolay kolay tahtının elde edilemeyeceğini gösteriyor galiba. devlet dairelerinde kurumların intranet ağlarında diğer tarayıcılar da çalışmıyor. askeriyede de
-----------------------------Eminmisin hoca?Ben işbankası,finansbank ve garanti bankası internet şubelerine rahatlıklar giriş ve işlem yapabiliyorum.Ve gördüğüm artık sitelerin çoğunda aşağıda yazıyor "bu site en iyi firefoxla görüntülenir" diye.Ve gene ayrıca ailem sağlık mensubu ve sağlık bakanlığı işlemlerini firefoxta yapıyorlar?
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Eminmisin hoca?Ben işbankası,finansbank ve garanti bankası internet şubelerine rahatlıklar giriş ve işlem yapabiliyorum.Ve gördüğüm artık sitelerin çoğunda aşağıda yazıyor "bu site en iyi firefoxla görüntülenir" diye.Ve gene ayrıca ailem sağlık mensubu ve sağlık bakanlığı işlemlerini firefoxta yapıyorlar?
-----------------------------birçok devlet dairesinde hala explorer kullanılıyor hocam.