Firefox 3.6 Beta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Yayınlanacağı tarihten neredeyse, 1 ay sonra yayınlanan Firefox 3.6b1 insanoğlunun beğenisine sunuldu.
    Görüşlerim olarak: Tabi bu bir beta, lakin biraz değişiklik hissediliyor. Google Chrome un hızına bi hayli yaklaşmış gördüm. Özellikle java performansı bi hayli artmış. Facebook gibi zengin içerikli sitelerde yavaşlama olayını sonlandırmış gözüküyolar. Görünüm aynı. Ayrıca Windows 7 kullanıcıları için özel görev çubuğu önizlemeleri koymuşlar..

Firefox 3.6 Beta indirmek için tıklayın

kaynak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Şu inancım kesin İnternet Explorer dan sonra belkide ilerde tarayıcı pazarının lideri olacak bir tarayıcı kullanıyorum.Google Chrome.Firefox u bile terkettim.firefox chrome yokken en iyisiydi.opera o kadar olamaz.hangi sürümü çıkarırsa çıkarsın hız ve sadelik var ya yetiyor hoca.karnakarışık bir tarayıcı değil.3-5 düğme her işi görüyo.firefox 2. liği unutsun yakın zamanda Chrome pazarın en hızlı oyuncusu olduğunu herkese kanıtlar sanırım. Denemek isteyenler yeni Chrome beta 4.0.222 http://www.tamindir.com/program/19342/Google_Chrome.htm

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    bende aynı düşüncedeyim. fakat chrome un biraz daha gelişmesi lazım. daha bluğ çağına ermedi. wmp açıkken kendiliğinden chromeun üstüne çıkıyo. sekmelerde bazen problemler yaşanabiliyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bütün tarayıcılardan nefret ediyorum hiç biri bi boka yaramıyo. ne chrome ne ie ne ff nede diğerleri hepsinin bi boklugu mutlaka war hiç biri randıman vermıyo. 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/online.asp

şşşşşt.

uslu bi cocuk olduğum zaman o listeyi full ie olarak görcem :P

(:
Toplam Hit: 1139 Toplam Mesaj: 5