Firefox Açık Sekmeleri Hatırlaması
-
Merhaba arkadaşlar firefox da diyelim 50 tane siteyi açdım kapattıgımda kayıt altına alsın istiyorum tekrar açdıgımda aynen o siteler ile başlatsın istiyorum
-
tercihler-genel- firefox açıldığında son kullandığım sayfaları ve sekmeleri göster de
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
tercihler-genel- firefox açıldığında son kullandığım sayfaları ve sekmeleri göster de
-----------------------------büyüksün reis çok kasıyor bu meret 5. sürümmü ney war eski sürümleri dahamı az kasıyor acayip yahu :S
-
firefox bozdu, çok bozdu. bozmaz dedik bekledik gene bozdu. ben artık chrome + firefox kullanıyorum, o da firebug hatrına.
-
Buremba bunu yazdı:
firefox bozdu, çok bozdu. bozmaz dedik bekledik gene bozdu. ben artık chrome + firefox kullanıyorum, o da firebug hatrına.
-----------------------------evet hocam bazı şeyler için firefox kullanmak gerek şuan kapattım mesela tıkladıgım vakit pc yi mahvedicek bildiğimden :D
-
ben tıklar tıklamaz açıyorum firefoxu , msnden daha hızlı açılıyor about:config ayarlarını araştır bi
-
BlackApple bunu yazdı:
ben tıklar tıklamaz açıyorum firefoxu , msnden daha hızlı açılıyor about:config ayarlarını araştır bi
-----------------------------evert ayarları değitircem fakat 3.6 klasik sürümmü var sende bilgisi olan varmı 5 daha fazla kasıyor gibi geldide
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------koptum ya:D:D:D o adam aklıma qeldi :D:D:D
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------Tercihler sekmesini bulamadım valla,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------Tercihler sekmesini bulamadım valla,
-----------------------------senimi kıracam seçenekler de olur