Firefox Calismiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    uzun zamandir kullaniyordum. sonra bir gun hic acilmaz oldu. uninstall ettim. komple ne varsa sildim tekrar kurdum banamisin demiyor. ne yapabilirim ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    format şart hehehe =))

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

naki unistall durumda dosyalar kalıyor.Çünkü 30 günlük deneme sürümleri bu şekilde çalışıyor bir yere birşeyler yazıyorlar ama neresiydi haıtlramıyorum.Sanıyorum onlarla ilgii birşeyler yapıyordun bakayım bulursam dökümanı veririm.

Ancak pcyi güvenli modda aç.Daha sonra ne zaman bu olay olduysa 3-4 gün öncesine al güvenli modda anti virüslere tarat.

Linuxta bu yapıyorsa muhtemelen kurulumdan kaynaklıdır bendede bu hata oldu şu komutu root olmadan direk konsolu açıp ver birşey kalmıyor;

rm -rf ~/.mozilla

Mozilla silindi ancak pardusun kendisinde firefox vardı bu sayede açılmıştı.NEyse windows-linux hangisi ise dene bakalım olur umarım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    Bir format atamam cdrom bozuk. ikincisi regedit felan ne var ne yok sildim supurdum. guvenli kip dede actim ayni ve benzeri islemleri yaptim ama bir bok olmadi ne yazik ki.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

guvenli kipte;

başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme

de bunu yapmadan bütün dosyalarının falan ydeğini al derim.Daha sonra firefox ne zaman bozulduysa ondan 2-3 gün önceye sistemi geri yükle.Açıldığında tekrar güvenli modda gir ve anti virüsler ile tarat. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    uzulerek soyluyorum onu da denedim :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    yokmu buna formatsiz cozum bulabilecek arkadas ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Guvenli bir registry temizleme programinla reg dosyalarini temizle sonra firefox'u kurmayi dene.Bide farkli bir klasore kurmayi dene...Ayrica firefox hicmi acilmiyor? aciliyorsa hata konsolu var oradaki hata kodlarinida yaz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1849 Toplam Mesaj: 8