Firefox Da Sik Kullanilanlar Nerde Saklaniyor
-
windowsun cokmesiyle beraber firefoxta sik kullanilarda bulunan siteleri almam gerekiyor ve bu siteler firefoxda hangi klasorde saklaniyor.
suan cdden calisan linuxle erisim sagliyorum ve c deki klasorleri goruyorum tasiya biliyorum. yazim hatalarindan dolayi af dilerim.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=mozilla&folderid=72231
buna benzer konu burda var ama çökmemiş o müridinki bi sabah actığında silinmiş.editcan : kısaca şu
@Landet ' e burdan tesekkür edersin :)
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADIN\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\j9a4scrb.Burası değişkendir sende baska bi sey yazabilir/bookmarkbackups
-
Ben format atmadan evvel bu klasoru oldugu gibi yedeklerim
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla
sonra yeniden firefox kurduktan sonra ayni yere yapistiririm
tum sifrelerle kisa yollari vs tekrar eski halinde kullanmaya devam ederim
-
artı olarak kopyalamak yerıne mozıllanın kendı foxmark eklentısı bu ısı ıcın ıdeal.
tum bookmarkları saklıyor ve uye adı sıfre ıle tekrar gerı yukleyebılıyorsun
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410
-
arkadaslar vermis oldugunuz cevaplar icin tesekkur ederim.
-
şu firefox eklentisi ben hiç bir müdale etmedikçe benim eklediğim sayfaları kendi saklıyor sonra ben format veya başka bir şeyden dolayı silindimi tekrar kendimi yüklüyor?
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
şu firefox eklentisi ben hiç bir müdale etmedikçe benim eklediğim sayfaları kendi saklıyor sonra ben format veya başka bir şeyden dolayı silindimi tekrar kendimi yüklüyor?-----------------------------
belırlı aralıklarla esleme yapmak ısteyıp ıstemedıgını soruyor,cogu zaman kendı yapıyor ve sen bunu elle de yapabılırsın.bunu bır verıtabanına kaydedıyor.
yanı senın bılgısayarın format yese bıle aldıgın kullanıcı adı ve sıfre ıle oradan tekrar yukleyebılıyorsun
-
kullandığım kadarıyla çok güzel bir eklenti.
açıklama yapan arkadaşlara teşekkur ederim.