Firefox Eklentilerini Editleme
-
Arkadaşlar firefox eklenti uzantısı olan .xpi dosyasının içerisine girip içindeki kodlarla oynamak mümkünmüdür. Ben faecebook türkçe eklentisi indirdim ama tam anlamıyla türkçe yapmıyor. O dosyayı açıp ingilizce kısımları türkçe yapmak istiyorum bu mümkünmüdür
-
eger biraz kod bilgin varsa yapabilirisn tabi :) ben anlamam ama öyle olması lazım bilen birisine sor.gerçi konu baslıgın pek acıklayıcı değil onun için kimse yazmamış iilaki bilen birisi vardır
-
xpi dedigin şey zaten sıkıştırılmış dosya gibi birşey olmalı normal zip dosyası acar gibi acabilir ve içindekileri editleyebilmen lazım.Bunun haricinde Linuxta Kwrite mı GEdit mi ne hatırlamıyorum bir editörlede direk acıpta editleniyordu
-
hacım fırefox herkesın bıldıgı gıbı acık kaynak kodulu bı tarayıcı onun ıcın degıstırebılırsın.Fakat nasıl ulasılır nasıl degıstırılır bılmıyorum ayrıca profesyonel derecede programlama bılmen gerekebılr. bence ugrasma bosver :D
-
hoo ondan kolay ne var :)
sağtuş --> winrar da aç de otomatik açıyo
yada mesela eklenti.xip ya onun sonuna .rar ekle aç winrarla:)
-
Boşver çevirmeyi, facebook'un kendi orjinal çevirisi var. Onu kullan.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Boşver çevirmeyi, facebook'un kendi orjinal çevirisi var. Onu kullan.
-----------------------------link verirmisin PM olarak bir tane indirdim ama yarım yamalak türkçe bide sonradan eski haline dönüyor salak salak şeyler oluyor
Toplam Hit: 1200 Toplam Mesaj: 7