folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Firefox Eklentisi Png Convert Jpg?

Firefox Eklentisi Png Convert Jpg?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Şimdi arkadaşlar sitelerde olan bir resmi, formatı png olan save is yapıp pcye kayıt ederken jpg olarak kaydeden bir addons varmı acaba? Araştırdım ama sonuç alamadım. Birde size sorayım dedim. Çok makbule geçecek var ise.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kendin niye convert etmiyorsun ki ? hem kaliteden ödün vermemiş olursun direk çeviriciler (örn paint in convert i cok boktan)

resimleri kendin pc ne indir sonra photofilitre (en uygunu ) yada çok resim varsa kaliteyi ayarlayabildiğin convert programları ile yap

eklentiye fln gerek yok bence bu iş için  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Bir işim var 1000 nin üzerindeki resmi siteden kayıt ederken jpg olarak yapmam gerek. Pc ye alıp sonra tek tek programla convert yapamam çok uzun hikaye o yüzden buna gerek duydum. Direk siteden save is ile jpg kaydedersem çok fazla zaman kazanmış olacağım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

öyle bir eklenti olduğunu sanmıyorum o yüzden direk tüm resimleri bir klasör e kayıt edip çoklu convert programları var web masterlar için o proglardan birii 2 dk da bulursun kur çevir toptan aşa yukarı max 5 dk sürücektir çevirme işlemi belki okadar bile deil ama sn bilirsin

not: firefox sitesinden tüm converter lara baktım ama öyle bir eklenti bulamadım,,, 

Toplam Hit: 749 Toplam Mesaj: 4