Firefox Java Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Bugün pc yi sıfırdan başlatıp açtığımda herangi bir flash içeren bir siteye girdiğimde birden donmaya başladı.
    Ctrl + Alt + Del ile programı sonlandırdım birkaç sefer.
    Sonra Sun Java güncelleme işareti çıktı. Tıkladım güncellendi yeniden açtım ama firefox da hala bi değişiklik yok.
    Mesela Facebookta bir video açtığımda kitlenip kalıyor pc veya bir haber sitesine girdiğimde mesela mynet filen..
    Aynı sıkıntıdan muzdarip olan veyahut bu işin çözümünü bilen bi yardım etsin..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

flash a java alakasız şeyler hocam. Firefox'un eklentiler bölümünden adobe ile ilgili herşeyi kaldır ve bilgisayarındanda program ekle kaldırdan adoble flash'ı kaldır. Daha sonra adobe flash'ı  internet sitesinden tekrar indir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

flash a java alakasız şeyler hocam. Firefox'un eklentiler bölümünden adobe ile ilgili herşeyi kaldır ve bilgisayarındanda program ekle kaldırdan adoble flash'ı kaldır. Daha sonra adobe flash'ı  internet sitesinden tekrar indir.

Eyvallah usta dediğin gibi yaptım önce düzeldi ama sonra yine aynı hale geldi.. Sistem aşırı kastı nedendir bilmiyorum. Az demin sistem geri yükleme yaptım 3 gün öncesine yükledim sorunsuz çalışıyor. Umarım yine durduk yere bi sıkıntı çıkmaz..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 726 Toplam Mesaj: 3