folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Firefox Otomatik İşlem Yapma (İstek)

Firefox Otomatik İşlem Yapma (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar,

başlık biraz garip oldu sanırım. Firefox'un şöyle bir uygulaması var mıdır ?

girmiş olduğum web sitede yaptığım tüm işlemleri kendi hafızasında kayıt edip kendisi aynısını yapacak.

örn: tahribata giriyorum, kendi panelime giriyorum, bir uygulamaya tıklıyorum, kayıt oluşturuyorum, kaydı kapatıyorum. yapılan iş hep sabit stabil. günde 100tane böyle benzeri iş yapmak durumunda kalıyoruz. Firefoxun böyle bir add-in var mıdır ?mouse kullanılarak yapılacak iş sadece

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam bu işimi görmedi başka var mıdır ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

hocam onu bilmem de klavyeden ve maustan yaptığın hareketleri kaydedip 9999 kere tekrarlayabilen bi program var bende crackli falan istersen atıyım onu sana ama sayfa gezmez sen mausu hareket ettirirsin hareketleri kaydeder tıkalrsın o tıkladığın noktanın pikseline kadar yanlışsız tıklar. oyun oynarken kullanıyordum ben.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

hocam onu bilmem de klavyeden ve maustan yaptığın hareketleri kaydedip 9999 kere tekrarlayabilen bi program var bende crackli falan istersen atıyım onu sana ama sayfa gezmez sen mausu hareket ettirirsin hareketleri kaydeder tıkalrsın o tıkladığın noktanın pikseline kadar yanlışsız tıklar. oyun oynarken kullanıyordum ben.

hocam nedir programın adı veya gönderebilir misin ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İmacros eklentısını kuracaksın diyecektım kı Barış hoca vermiş linki :)

Bari programı bilmediğine göre anlatımını vereyım bende :

http://ayztakip.blogspot.com.tr/2009/11/imacros-eklentisinin-kurulumu-ve.html

http://www.youtube.com/watch?v=cb2V4hWwOZ4

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

eklentilerde selenium diye arat

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

hocam nedir programın adı veya gönderebilir misin ?

keyboard and mouse recorder, ne için kullancan bilmiyorum ama mesela bi web sayfasındasın tıklanacak yerleri kaydedersin mesela boşluk doldurmak için program kayıttayken boşluğa tıkalarsın hocam klavyeden yazarsın işte isim bilmem ne falan tek tek bütün boşlukları öyle kaydedersin, sonra o kendi bu işlemi sürekli tekrarlar sonsuza kadar..

http://yadi.sk/d/yhuNm8CSH36w9

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1400 Toplam Mesaj: 8