Firefox Parola Yedekleri
-
Bilgisayarda msn arada bir problem yaratıyor ve msne girmiyordu böyle olunca bende sistemi geri yüklüyordum ve düzeltiyodum sorunu..
fakat uzun süredir sisteminizde 200 mb dan az yer var bu yüzden sistem geri yükleme noktası oluşturulamaz falan diyordu bende sallıyodum bi ara boşaltırım falan diye..
fakat bugün tekrar msn gitti ve sistem geri yükleme noktası olmadığı için sistemi geri yükleyemicem Tek yol format..
fakat oradada bir problem ortaya çıkıyor..
bir sürü şifre var bilmediğim ve sıfırlayamacayağım bunlarn hepsine firefoxta otomatik giriyor... bu şifreleri otomatik girişleri yedeklemenin.. veya sistem geri yükleme yapmanın bir yolu varmıdır ??..
Saygılar -
=) bilmediğin şifren olmamalı =( bi yolunu bulamazsan asterisk shower programlarıyla alırsın hepsini... Firefox password saklıyomu ki? cookieleri yedeklemekten bassediyosun heralde.
-
bana ait olmayan bir sürü şifre var pc de ve bunları bilmiyorum otomatik giriyorum. aynı şekilde internet explorerda ftplere otomatik giriyor..
hiç uğraşmıyorum ie dekiler çok önemli değilde firefoxtakilerin yedeğini mutlaka almam lazım.. -
osirisin dediği programlardan kullan,dikkat et trojanlı olmasın, ya da otomatik login oluyosa sitelere, profilden deiştir şifreyi :) eski şifreyi vermeden şifre değiştirmeyenler varsa,admine pm at böle böle bi durum var şifremi xxx die deiştirirmisiniz de, sonra da cevap bekle..
ya da hiçbiri olmaz diyorsan msn i silip tekrar yüklemeyi dene..
-
msn i silip yükleyince olmuyo live yükleyince pc kasıyo :).
benim 7.5 şu anda.. windows messengerada giriyor..
yani ibrahim tatlısesinde dediği gibi
elim kolum bağlandı çaresizim Allahım. =). -
pfff. Firefoxu aç:
Tools-
Options-
Security-
Show passwords-
sonra yine show passwords.
-
ne bu firefoxla ilgili peş peşe konular.işde gördüğünüz gibi firefox gereksiz bir program.opera kullansaydınız çok kesin ve net çözümler bulabilirdik..
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Firefoxu aç:
Tools-
Options-
Security-
Show passwords-
sonra yine show passwords.
-----------------------------
osiris eyvallah hocam :)..
bunları öğrendim format için yeterli artık ama eğer varsa bunları yedekleme ihtimalimde varmı ?.
tek tek kağıda yazmıyım ?. -
zorlama beni. tam ekran yap printscreen al. Ocrdan geçir sonra..
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 9