folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Firefox Rapidshare Link Kontrol Eklentisi (Harika Bir Eklenti)

Firefox Rapidshare Link Kontrol Eklentisi (Harika Bir Eklenti)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şurada yazdığım yazıda Rapidshare’deki link checker aracını tanıtmıştım. Bu araç sayesinde partlara ayrılmış Rapidshare’e yüklenmiş dosyaların Rapidshare üzerinde hala olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz. Ancak firefox kullanıyorsanız bu zaman kaybını önleyebilirsiniz.  

Eklenti girdiğiniz sayfadaki rapidshare linklerini kontrol edip size görsellerle haber veriyor. Şahane bir eklenti desenize. %3c%29

Bu eklentiyi iki aşamalı yükleyeceğiz. İlk önce Greasemonkey eklentisini şuradan yükleyiniz. Daha sonra ise şuradaki eklentiyi yükleyiniz. (Sağ tarafta Install This Script linkinden yüklüyoruz.)

Daha sonra ise zamandan kazanmanın keyfine bakıyoruz. %3c%29

Alıntıdır.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

uzun zamandır kullanıyorum, çok seviyorum :) yalnız rapidshare değil hotfile, megaupload gibi siteleri de kontrol ediyor.şiddetle tavsiye ederim.

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

direk link yokmu ya indiremedim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------

direk link hoca zaten.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:

direk link hoca zaten.

Bağışlayın beni

Add to Firefox  yerine download yazan bir kelime baktığım için alışcam ama az kaldı

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Uzun zamandır kullanıyorum ve sırf rapidshare için değil filefactory megaupload gibi sitelerin linklerini de kontrol eder.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

linkleri kontrol ettikten sonra çalışıyorsa Licy.net den indirebilirsiniz :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 7