Firefox Şifreleri Hangi Dosyada?
-
Hacılar vista çöktü bende formatlamadan bir daha kurdum, eski dosyalar windows.old die bir dosyada duruyor, ben o dosyalar içerisindeki firefoxtan eski
şifrelerimi nasıl alabilirim, hangi dosyadadır?
-
bununla firefox'taki kayitli sifreleri export/import edebilirsin.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
veya
windows old'daki firefox'u calistir, ayarlar>guvenlik>sifreleri goster.
-
appdata klasörünü yenisi ile değiştir(kullanıcı adı klasörünün içindeki gizli klasör) ama boyutu çok büyük olur. sen onun içindeki firefox dosyalarınıbyenisi ile değiştir. ama öncelikle bilgisayarına ff kur sonra değiştir dosyaları
-
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\p50l4jci.default\key3.db
bunun içinde olabilir laptoptayım acamadm burda
edit: vista icin degisir mi bilmiyorum
-
şimdi yedek için soruyorsan;
places.sqlite -> ziyaret ettiğin yerler
search.sqlite -> aradıgın şeyler
downloads.sqlite -> download pencerendeki programlar - ctrl + j
cookies.sqlite -> çerezlerinsignons.sqlite -> buda yanlış hatırlamıyor isem şifrelerini tutan dosya hocam (doğru apo)
ama ben rat tarzı bişey yapıcam bunları çeker nasıl encrypt ederiz falan dersen bilmiyorum.
edit : Bunlar nerde ? - app data klasörün (%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\id.default\) klasöründen bulabilirsin ( id.default senin "%appdata%\Mozilla\Firefox\" klasöründeki profiles.ini dosyasının içindeki "Path=" değişkenine göre değişir)
-
signons.sqlite
ve
key3.db
dosyalarını şuankı profilinin içine kopyala.
-
geç gelen teşekkür olsun,
şimdi yine lazım oldu o şifreler, bu konuyu google da bulunca, yine hallettim işimi, eyvallah cümleten
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
geç gelen teşekkür olsun,
şimdi yine lazım oldu o şifreler, bu konuyu google da bulunca, yine hallettim işimi, eyvallah cümleten
-----------------------------hoca mozzbackup ile haftalık hatta günlük yedek al benim gibi :)
-
çentik
-
Amd-x bunu yazdı:
çentik