Firefox Sıkkullanılanları Ve Tanımlama Formlarını Yalayıp Yutuyor Senin
-
Firefoxun yer imleri kısmında önemli bir takım adresler kayıtlıydı fakat birden ne duyduysa kodumun browserı hepsini yalayıp yuttu, yer imleri kısmı bomboş duruyor bu dengesiz browser bir yerlerde kayıt ediyo mudur bu adresleri yoksa ben dövünmeye başlayayım mı, cookiler sağlam yerinde duruyor fakat adresler uçtu bir yolu yordamı var mıdır o adreslere ulaşabilir miyim bi şekilde yardımcı olursanız sevinirim bu sırada bende firefoxa sövüp saymaya devam ediyim :@:@ bir de adres satırında önceden girdiğim adresler de yok a.q firefox..
-
C program files / mozilla nın içinde kaydedior sanırım. "Bookmark.html" isimli bir dosya görcaksın işte o senin sık kullanılanlarındır :) tek html içinde bütün yer imleri duruor.
-
firefox bilgisayardaki her kullanıcıya ayrı oturum acar eğer birden fazla tab açıkken restartlamışsan veya kapandıysa oturum bozulur açılıştada "oturumu kurtar" diye bir seçenek çıkar eger secmemişsen gitmiştir =S
-
yok hacı yemedi bokmarks.html dosyası da boş ben söveyim bu kodumun browserına kandil kandil günaha soktu şerefsüzler..:S
-
firefox a laf yok lem o benim fox um :)
ama arasıra o dediğini bende deyapıyodu eski sürümlerinde :) yenilerde daha karşılaşmadım :)
hangi sürümü kullanıyon ?
-
yerimlerini düzenle yap dışa aktar yap bookmarksın yedeğini al daha sonra format attıgında veya oturum bozuldugunda düzeltirsin
-
eyvallah mürid kardeşler artık eşekliğimizin cefasını çekecez neyse..:/
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 7