Firefox Varsayılan Tarayıcı Sorunu :(
-
ask toolbarmı ne haltsa bi programda fark etmemişim yüklendi kalkmadı neyse sistemi geri aldım v.s vs. hepsi düzeldi bi tek hani adres çuğubuna birşey yazıyorsun googledan arayp buluyor veya getiriyor ya o düzelmedi ask.com da arıyor nasıl bunu yine goolge com yapacağım adres defterinde bulamadım
kaldırıp yüklesem düzelir ama sık kullananlar baya dolu :(
-
Sağ üst taraftaki arama bölümünü diyorsun galiba. Arama sitesinin logosunun yanında küçük ok var ona tıklayınca liste açılıyor ordan hangisini seçersen o varsayılan oluyor.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Sağ üst taraftaki arama bölümünü diyorsun galiba. Arama sitesinin logosunun yanında küçük ok var ona tıklayınca liste açılıyor ordan hangisini seçersen o varsayılan oluyor.
-----------------------------yok be firefozda bir kelime yaz adres yerine mesela DJ_Alper otomatik bu kelimeyi googleda arıyor veya DJ_Alper le ilgili site varsa en baştaki siteye otomatik google çıkışlı yönlendiyo işte benim google gtti ask com da arıyo
-
sen de adres çubuğuna değil de yanındaki arama çubuğuna yaz :)
-
o bana da olmustu.. firefoxun registry sine bişey giriyor sanırım o yüzden düzeltememiştim .. ama belki düzelme şansı wardır bi bakalım tbtdekiler ne dio
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
sen de adres çubuğuna değil de yanındaki arama çubuğuna yaz :)
-----------------------------çözüm yolu sayılmaz ama bu :)
-
adres çubuğuna about:config yaz aşağı çek biraz keyword.URL var o olması lazım. Bendeki aşağıdaki şekilde:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
-
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------adres çubuğuna about:config yaz aşağı çek biraz keyword.URL var o olması lazım. Bendeki aşağıdaki şekilde:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
-----------------------------hoca çok saol oldu vallaha ask.com diye arttım hepsini goolgle araması yaptım kurtardım saollsın :)
config olayınıda öğrenmiş olsun internetde aradım çözüm bulamamıştım başkalarına çözüm olur
-
Rica ederim. Fazla karıştırmayın orayı garanti kapsamından çıkabilirmişiz firefox öyle diyor :)