Firefox Ve Chrome İle İlgili Garip Sorunlar - Yardım
-
Firefox 40'a güncelledim, yıllardır kullandığım eklentilerin dışında herhangi farklı bir şey de eklemedim. Donma problemi yaşamaya başladım sık sık. 40'ı kaldırıp 37 kurdum ancak sorun devam ediyor. Sadece sağ üsttteki "X" yani kapat butonu aktif. Onun dışında hiçbirşey çalışmıyor.
Chrome kurdum sonra, hızından falan çok memnun kaldım, ancak uzun yıllardır görmediğim mavi ekran hatası almaya başladım chrome ile de. Bir de forumda da konusu olan Chrome'da yazı yazamama sorununu, Chrome'u kaldırıp tekrar kurmama rağmen halen yaşıyorum.
Nedir anlamadım. Virüs sorunu olabilir mi ya da farklı fikri olan var mıdır?
-
-
yeri gelmişken yeni bi konu açmayayım.. Benim de chrome son sürüm yüklü yandex fb sayfası arama motoru olarak kullanıyorum sayfalarda gezinirken bi müddet sonra klavyeyi algılamıyo ne url den ne de arama motorundan ne de yeni bi sekme ya da pencere açtığımda tarayıcıyı kapatıp açıyorum düzeliyor..
Not: Yandex browserdan arama yaptığımda bu sorun meydana geliyor sorun bu olabilir mi?
-
MsXLaBs bunu yazdı
yeri gelmişken yeni bi konu açmayayım.. Benim de chrome son sürüm yüklü yandex fb sayfası arama motoru olarak kullanıyorum sayfalarda gezinirken bi müddet sonra klavyeyi algılamıyo ne url den ne de arama motorundan ne de yeni bi sekme ya da pencere açtığımda tarayıcıyı kapatıp açıyorum düzeliyor..
Not: Yandex browserdan arama yaptığımda bu sorun meydana geliyor sorun bu olabilir mi?
http://www.tahribat.com/forum/chrome-yazi-yazamama-sorunu-210901
burada da aynı sorunu yaşayanlar var
-
pSkpt bunu yazdıMsXLaBs bunu yazdı
http://www.tahribat.com/forum/chrome-yazi-yazamama-sorunu-210901
burada da aynı sorunu yaşayanlar var
diğer konuyu görmemiştim bu konuyu görünce de yazayım dedim saol hocam en azından sorun ben kaynaklı değil gibi genele yayılmış chrome sorunu