Firefoxda Aldığım Hatalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

yaklaşık 1 yıldır Chrome kullanıyordum, Firefoxcuydum ama yanlışla tüm yerimlerim geçmişim silinince küsüp bırakmıştım, az önce tekrar kurdum, yerimlerimi aldım Chromedan sonra eklentilerimi kurdum. fark ettiğim iki hata var;

- Twittera girmek istediğimde kullanıcı adımı yazıyorum şifremi yazıyorum Giriş Yap'a tıkladığım sayfa yükleniyor yine aynı yere geliyor. (ama yanlış şifre yazdığımda yanlış kombinasyon diyor)

-  mail.google.com olarak kayıtlı yer imine basınca ; https://mail.google.com/mail/?pli=1&auth=DQAAAIUAAADKMMEGFIy0L-6B6trtEH6TVz9dl_6mQjB-wh8x4CJ9HNhMpGWYdm9BYgGLp7tKPmhtDTalksDwrrR1BkxAw0CqQ_GP61IZPSl9FvZbSbAjs2C-IOHy3evMIr6A6l5NnLpHiuXXXXXXXXXXXqGhk9hTZ3n9W6Sz_nz_cxIzj7vgD_ufE  gibi bir linke yönlendiriyor ve Yönlendirme geçersiz
     Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi hatası alıyorum.(diğer google servislerinde sıkıntı yok.)

Bu hatalar neyden kaynaklanıyor olabilir? Eklentiler olabilir mi?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

kullandığım eklentiler;

RotKerim tarafından 04/Nis/14 02:41 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

kaldırıp tekrar kurduğumda sorun çözüldü ama sebebi hala meçhul. konu silinebilir.

Toplam Hit: 708 Toplam Mesaj: 3