Firefoxda Aldığım Hatalar
-
yaklaşık 1 yıldır Chrome kullanıyordum, Firefoxcuydum ama yanlışla tüm yerimlerim geçmişim silinince küsüp bırakmıştım, az önce tekrar kurdum, yerimlerimi aldım Chromedan sonra eklentilerimi kurdum. fark ettiğim iki hata var;
- Twittera girmek istediğimde kullanıcı adımı yazıyorum şifremi yazıyorum Giriş Yap'a tıkladığım sayfa yükleniyor yine aynı yere geliyor. (ama yanlış şifre yazdığımda yanlış kombinasyon diyor)
- mail.google.com olarak kayıtlı yer imine basınca ; https://mail.google.com/mail/?pli=1&auth=DQAAAIUAAADKMMEGFIy0L-6B6trtEH6TVz9dl_6mQjB-wh8x4CJ9HNhMpGWYdm9BYgGLp7tKPmhtDTalksDwrrR1BkxAw0CqQ_GP61IZPSl9FvZbSbAjs2C-IOHy3evMIr6A6l5NnLpHiuXXXXXXXXXXXqGhk9hTZ3n9W6Sz_nz_cxIzj7vgD_ufE gibi bir linke yönlendiriyor ve Yönlendirme geçersiz
Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi hatası alıyorum.(diğer google servislerinde sıkıntı yok.)Bu hatalar neyden kaynaklanıyor olabilir? Eklentiler olabilir mi?
-
-
kaldırıp tekrar kurduğumda sorun çözüldü ama sebebi hala meçhul. konu silinebilir.