Firefox'ta Video Yavaşlaması
-
Hocalar 8mbit netim var birebir test ettim ve rapidshare felan downloadlarımda 900 kb'a kadar dayanıyor. Fakat tüm işlemleri kesip firefox'tan youtube girip kafadan 20-30 tane videoyu tek tek denedim hep donuk ve kesik bir biçimde açıyor. Ayrıca ilgimi çeken diyer unsur ise rapid sitesine girip premium hesapla firefox'tan indirdğimde max 90-100 kb çkıyo ama flashget ile 900 kb. Bu firefoxun bir ayarımı var acaba.
-
şöyle demek geldi içimden doğru mudur bilemem: şöyle ki idm, flashgot gibi download hızlandırıcılar aynı dosyayı birden fazla sunucudan çektikleri için hızlılar. firefox videoyu tek sunucudan çekiyodur büyük ihtimalle. bu nedenle yavaştır. youtube gibi video sitelerinde idmle indirip izliyorum ben daha hızlı olması için. :)
-
kullandıgın antivirusu pasif hale getirip birde öyle denermisin hacı :)
-
avira antivirüs kullanıyorsan web guard'ını kapa.
bi türlü çözüm bulamadılar resmen interneti kullanılmaz hale getiriyor.
-
hocalar aynı modeme şu anda bğlandığım pc ethernet aracılığıyla bağlı. Birde laptop var. Laptopta anti virüs vs hiçbirşey yok. o wireles aracılığıyoa youtube - film siteleri vs bir çok siteye girip rahat izleyebiliyorum. Bu masaüstü bilgisayarda ise kaspersky var öncedende başka bi anti virüs vardır ondanmıdır diyorsunuz
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar aynı modeme şu anda bğlandığım pc ethernet aracılığıyla bağlı. Birde laptop var. Laptopta anti virüs vs hiçbirşey yok. o wireles aracılığıyoa youtube - film siteleri vs bir çok siteye girip rahat izleyebiliyorum. Bu masaüstü bilgisayarda ise kaspersky var öncedende başka bi anti virüs vardır ondanmıdır diyorsunuz
-----------------------------netten gelen gelen paketleri eş zamanlı taradıkları için videolarında amına amına koyuyolar kanka.
bende kasper kullanıyuorum video ızlıcem zaman pasıf moda getırıyorum.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------netten gelen gelen paketleri eş zamanlı taradıkları için videolarında amına amına koyuyolar kanka.
bende kasper kullanıyuorum video ızlıcem zaman pasıf moda getırıyorum.
-----------------------------hocam dedğini yaptım kaspersky durdurdum lakin hala aynı gavurun icadı gene donuyor. Format attım 3 saat önce. Formattan öncede böyleydi hala böyle