Firefox‘U Şifreleyip Korumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

sevgili arkadaşlar şu an böyle garip bir isteiğim var problemmim şu;

kişisel bir laptopum var evde masaüstü bilgisayar olmasına rağmen eline alan kullanabiliyor benimde bookmarklarda şifrelerim falan çekinmeden her otururum açık.. google chrome'a yönlendiriyor ama gizlice açılmasından endişeleniyorum ve açılışı şifrelemek istiyorum klasik şifre yöntemi doğru şifreyi girersen aç giremezsen açma var mı böyle bir eklenti acaba?

ayrıca firefox ana şifre var o zamanda çok ıl oluyor her kayıtlı şifreyi okurken ana şifreyi girmek zorunda kalıyorum sinir birşey

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bildiğin windowsun kendi içindeki kullanıcı hesaplarından bunu yapabilirsin ya. Bi tane guest hesabı aç tamamdır. Senin hesabın Administrator olsun ama...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

windowsun my private folder diye bir eklentisi vardı. şifreyi yazınca klasör açılıyordu. firefoxu o klasör içine kurabilirsen

sen şifreyi girmedikçe klasöre erişim olmayacağından firefox kısayolu da inaktif olur diye düşünüyorum. denemedim,

bilgin olsun :)

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

hocam, eğer dahili webcam var ise laptopta, yüz tanıma sistemi diye bişey var, onu kullanabilirsin. Sanırım forumda görmüştüm.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

up up up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam o değilde firefoxta gizli gezme olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam gizli geçme moduna geçince yazdığın şifreler vs firefox'u kapatınca otomatik siliniyordu diğer şifreleme türünde varmı bilmiyorum.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

C:\Program Files\Mozilla Firefox dizinindeki firefox.exe yi şifrelersen sorunun kalmayacaktır.

edit: şifrelemek için bu pro işini görür: http://www.mediafire.com/?f1dywjmlmty

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

LasTMohicaN bunu yazdı:
    -----------------------------

C:\Program Files\Mozilla Firefox dizinindeki firefox.exe yi şifrelersen sorunun kalmayacaktır.

edit: şifrelemek için bu pro işini görür: http://www.mediafire.com/?f1dywjmlmty

-----------------------------

denedim hocam program güzel ama firefox gibi çok kullanıla bir uygulama için zahmetli çünkü programı açıp zırt pırt firefoxu açmak zor oluyor

Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 8