Firewall Dan Nasıl Geçilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonline
    demonline's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çalıştığım şirkette bi tane rus bilgisayarcı var gerçekten çok iyi network bilgisi var. Her ne yaptıysa benim internetimi kesemedi. En son kablomu çekti ve gittim patrona söyledim ve açtırdım. Şimdi ise benim suçlu olduğumu göstermek için server makinaya hem tracker hem firewall kurdu. Şimdi benim sizden isteğim sadece Knight Online yi çalıştırmak :) Adam herşeyimi alsın onu almasın. Ben ne yapabilirim. O bilgisayarın firewall unu kaldıracak program felan varmı. Serverin üstünde bir gece oynama yapmayıda düşünüyorum. Ne yapabilirm. Beyler ölüm kalım meselesi valla. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Lastiği Yak, Ruhunu Asla
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ARkadaş şimdi sen bize frewall hakkında biraz daha ayrıntı ver...şimdi bu adam mekanik freewall diye tabir ettiğimiz...bir pc mi kurdu o pcmi güvenliği sağlıyor yoksa gelip pc ne yüklediği programlamı işi yapıyor bu iki ayrıntıyı sölersen ii olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

basitce xp firewall olabilir...

ekranin sag al kosesinde kirmizi bi kalkan isareti vardir ona tikla 2 kere...

ordan firewall windows updates bi de anti-virus der assada firewall die bise var ona tikla ordan kapat...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    adam sölediğine göre profosyonel bir network uzmanı dur bakem nasıl bir ateş duvarı kurmuş bekleyeli bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonline
    demonline's avatar
    Erkek

Yaw arkadaşlar benim yaşım 23 ve 9 senedir pc ile kendi kendime öğreniyorum. Kendi pc mde firewall olsa onu kapatamıyacak kadar aciz felan da değilim. Eleman baya iyi diyorum. Rusça güzel bir program yükledi. Program da server makinaya yüklü. Adsl modem servere giriyor ve ordan hub tan tüm pc lere gidiyor internet. Server makinayada bu firewall prosunu kurmuş ve tracker felanda var. Bugün sabah baktım ve kendi kullandığım interneti de gördüm.

Karşımızda rusça bir program var ve server var. Programı sadece 15 sn ye izledim ve çok sağlam çalışıyor. clientler internetten istek yapmadan önce portları tarıyor ve hemen hemen bütün portlar da kapalı. Ftp access bile kapalı. Ben istekte bulunuyorum anında kırmızı yazıyla serverde görünüyor. İp no port no felan filan. Ben istiyorumki o pc ye trojan bulaştırıp portları açmak veya çok küçük bir ihtimalle servere uzaktan bağlantıyla girip programın şifresini bulup admin gibi kendim değiştirmek.

Bunları yapmak için o pc ye her türlü oturmak gerekiyor ama o da biraz suikaste girer. Ne yapacağımı bilmiyom. Steganos felan kullandım yemedi. Tek çare elemanı döve döve portlarımı açtırmak. En büyük Hack bu olsa gerek, direkt olarak fiziksel zarar :)

Lastiği Yak, Ruhunu Asla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lem benim rusça var biraz...acaba screenshot falan elde edebilirmisin...yada programın adını öğren...yazı karekterli cins ama resmini çizmeyi dene...abcdefg gibi değilya ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonline
    demonline's avatar
    Erkek

Eheheh rus kızlarına fazla takıldın galiba hoca nerden öğrendin rusçayı.:). Valla program eski bişeye benziyor ve görünüşe hiç önem verilmemiş. Sadece icraat var. Ama arkadaşlar çözümü buldum :).

Burada cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Çözüm rüşvet :).

Elemanda her türlü arşiv felan var ama xp sp2 nin orginal cd si yok. Bende bi buhabbet felan ettim elemanla ve gözleri dışarı çıktı. Cd yi verdiğimde nerdeyse sarılacaktı bana ve orda barıştık.

Şimdi ise bir de rusça sp2 verecem (ing vermiştim). Ona açık açık söyledim ben oyun oynıcam ftp ye ulaşacam bilmem ne diye. O da "Problem niyetu bırat" dedi. (sorun yok kardeş). Emeği geçen herkese teşekkür ederim. eğer böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa NETWORK ADMIN ile arasını iyi tutsun. :)

Lastiği Yak, Ruhunu Asla
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chaos_
    chaos_'s avatar
    Erkek

:D :D abi türkiyede herkes rüşvet yiyo ya baksana rus bile alışmış hemen....

bari şu prg yi felan al da bizde yararlanalım belki iki üç rüşvet de biz yeriz :D

ErDaL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesh
    Cesh's avatar
    Erkek

arkadaşım bende pc üzerine calışıyorum servis ağırlıklı ve genelde win. 2000 serverlarla uğraşıyoruz .. firewall ı kendi pc in üzerinden direk kaldıramazsın.. ya serverden kökten silceksin o programı yada çalışma grubunu deiştir ;) bence ikinci yolu bir dene .. pc özelliklerinden çalışma grubunu deiştir ve server ile çalışmanı kes... bu şekilde olabilir..

Toplam Hit: 3679 Toplam Mesaj: 9