folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Firma İsim Değiştirme Hakkında Bilgi Sahibi Olan ?

Firma İsim Değiştirme Hakkında Bilgi Sahibi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

herkese hayırlı akşamlar geçenlerde batan şirketin başına geçmiş blunmaktyayım büyük bir yükün altında olduğumun farkındayım her neyse asıl olan konuma geçeyim. mesela firmanın adı TÜRKİYE DEKORASYON ben farklı yabancı bir isim kullanmak istiyorum istemeyerekte olsa biliyorsunuz ki sektörde isim en önemli etken. türkiye dekorasyon adı altında yabancı bir marka koysam bunun bir ücreti olurmu kartvizit bastırıcam şu anda şirketin ismi basit yani pekte dikkat çekici değil. ben 2 inci bi marka koyucam yani.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

kimsenin bilgisi yok mu hocam bu konuda ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Hocam merhabalar.

Size çok uygun fiyata jilet gibi kartvizit basarım . (dürümcü kartviziti değil 5-10 tl'lik)

Elite bir kartvizit.Ağzınız açık kalır .Dilerseniz iletişime geçelim.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sersanem
    sersanem's avatar
    Erkek

rebelpower kardeş ben mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum.şirketi devralmışsınız sanırım hisse devri işlemleri falan yapılmıştır diye tahmin ediyorum.şirketin ticaret ünvanını değiştirmek için şirket ortaklarıyla karar alıyorsunuz şirket ünvanının değiştirilmesiyle ilgili olarak alınan kararı noterden tasdik ettirip kayıtlı olduğunuz ticaret sicil memurluğuna başvurup gerekli harç ve ilan bedellerini yatırarak ticaret sicil gazetesinde ilan ettiriyorsunuz.süreç bu şekilde işliyor.ama muhasebeciniz vardır muhakkak o bu işlemleri hazırlayabilir.ona danışmanızı tavsiye ederim.

Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 4