Firmware Upgrade Sırasında Elektrik Kesintisi --- Donanımcı Abiler Bi Bakarsa Sevinirim
-
Merhaba hocalar,
Arkadaşlar bir mp3 player im var bunun firmware güncellemelerini falan indirdim, player in kendi programıyla güncellemeyi yüklerken elektrikler kesildi. şimdi player çalışmıyor, çalışmadığı için bilgisayardanda hiçbirşey yapamıyorum. bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba ? donanıumcı abilerimiz yardım ederse sevinirim. -
yenisini al :-)
-
garantisi falan varmıydı?
-
sana tawsiyem cok kurcalamaman götür servise...
-
arkadaşım garantisi olsada bu garanti kapsamına girmez. bunu ne yapıp edip çözmem lazım. yurtdışından aldığım için servisi falanda yok burada maalesef. öyle bilindik bişey değil zaten
-
garantili bişe olsaydı garanti kapsamına girerdi. nedenmi? tutup sen bozmuyorsun ya cihazı elektirikler gidiyo bidaha çalışmıyo
-
neyse şimdi bunu tartışmamızın manası yok. önemli olan makinayı tekrar nasıl eski haline getireceğim ama kkimse yardım edemiyecek galiba :(
yinede sağolun... -
digital bi uydudan biliorum(: yazılımını güncellerken elektrik kesilmişti ve açılmamıştıda... ondada öylemidir bilmiorumda içlerinde yazılabilr entegreler oluo pıc serisi... muhtemelen o yanmıştır ve o değişttirildiği zaman yazılımını geri yüklediğinde düzelir... işini iyi bilen bi elektronikciye duruu anlatırsan yardımcı olurlar
Toplam Hit: 967 Toplam Mesaj: 8