folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Firmware Upgrade Sırasında Elektrik Kesintisi --- Donanımcı Abiler Bi Bakarsa Sevinirim

Firmware Upgrade Sırasında Elektrik Kesintisi --- Donanımcı Abiler Bi Bakarsa Sevinirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Merhaba hocalar,
    Arkadaşlar bir mp3 player im var bunun firmware güncellemelerini falan indirdim, player in kendi programıyla güncellemeyi yüklerken elektrikler kesildi. şimdi player çalışmıyor, çalışmadığı için bilgisayardanda hiçbirşey yapamıyorum. bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba ? donanıumcı abilerimiz yardım ederse sevinirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    yenisini al :-)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    garantisi falan varmıydı?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    sana tawsiyem cok kurcalamaman götür servise...

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    arkadaşım garantisi olsada bu garanti kapsamına girmez. bunu ne yapıp edip çözmem lazım. yurtdışından aldığım için servisi falanda yok burada maalesef. öyle bilindik bişey değil zaten
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    garantili bişe olsaydı garanti kapsamına girerdi. nedenmi? tutup sen bozmuyorsun ya cihazı elektirikler gidiyo bidaha çalışmıyo

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    neyse şimdi bunu tartışmamızın manası yok. önemli olan makinayı tekrar nasıl eski haline getireceğim ama kkimse yardım edemiyecek galiba :(
    yinede sağolun...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psYCho
    psYCho's avatar
    Erkek
    digital bi uydudan biliorum(: yazılımını güncellerken elektrik kesilmişti ve açılmamıştıda... ondada öylemidir bilmiorumda içlerinde yazılabilr entegreler oluo pıc serisi... muhtemelen o yanmıştır ve o değişttirildiği zaman yazılımını geri yüklediğinde düzelir... işini iyi bilen bi elektronikciye duruu anlatırsan yardımcı olurlar

Old psYCho.. Now B-Rk..
Toplam Hit: 967 Toplam Mesaj: 8