Fisher Price Mattel Oyuncak Garanti Süresi 1 Ay Mış
-
Fisher Price, Oyuncak, Mattel Oyuncak, fiçır pırays oyuncak oyunlar araba oyuncak al aferin sana :)
Arkadaşlar Fisher Price ın tavana yansıtan oyuncağından yeğenime aldım yeni dğmuştu şimdi 3 aylık kadar oldu Ablamlar oyuncağı kullanmaya kalkmışlar 1 dk sonra melodi bozuluyormuş
hepsiburada da garanti süresi 24 ay yazıyor ama hepsiburadanın yavaş işleyeceğini düşündüğüm için herzamanki gibi ithalatçı firmayla iletişime geçtim
oda Mattel oyuncakçılık ordaki bayan oyuncakların garanti süresinin 1 ay olduğunu söyledi? varmı böyle bir olay? Nike bile ayakkabısına 6 ay garanti veriyor
Hepsiburadada arıza bildirim formu doldurdum cevap bekliyorum
varmıdır böyle saçma bir olay ya
-
elektronik olan her üründe min 2 yıl garanti vermek zorundalar.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------elektronik olan her üründe min 2 yıl garanti vermek zorundalar.
-----------------------------bende öyle dedim yok sadece bebek telsizleri 2 yıl diyo
bu değişimi söylüyor bana bende diyorum değişim yapmayın tamir edin Türkiyede teknik servisimiz yok diyo
a.q ozaman ne bokuma geliyosun Türkiyeye
-
Bu nasıl saçmalık la, her ürünün en az 2 yıl garantisi vardır diye biliyorum ben,
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------elektronik olan her üründe min 2 yıl garanti vermek zorundalar.
-----------------------------bende öyle dedim yok sadece bebek telsizleri 2 yıl diyo
bu değişimi söylüyor bana bende diyorum değişim yapmayın tamir edin Türkiyede teknik servisimiz yok diyo
-----------------------------tüketici mahkemesine git bak bakım 1 ay mı 2 yılmı :D
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------tüketici mahkemesine git bak bakım 1 ay mı 2 yılmı :D
-----------------------------hepsiburadayla göndereceğim eğer değişim veya arıza giderimi yapmazlarsa tüketici mahkemesinede giderim 60 lira için davada açarım çünkü kazanmam kesin
kanun var a.q :)
-
bıktım şerefsiz insanlardan ya. herkes tuttuğunu s.kmeye çalışıyor valla gına geldi.
-
Satılan her ürünün 2 yıl garantisi var sadece elektronikte değil.Tabi domates biberden bahsetmiyorum.Dayanıklı tüketim mallarından biri olacak.
-
elektronik her ürün endüstride kullanılmadığı sürece 2 yıl garantilidir 2 yıl garanti zorunludur faturanız varsa her türlü kazanırsınız ara tüketici mahkemesine başvurucak tamir etmezseniz bak nasıl yapıyolar
-
la Dj yardın beni yine akşam akşam :D