folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fitreleriniz İtinayla Kabul Edilir.

Fitreleriniz İtinayla Kabul Edilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fitre taban fiyatı açıklandı...

6 lira 50 kuruş.

*

Diyeceksiniz ki, insan 6 lira 50 kuruşla iftar-sahur yiyebilir mi? TBMM Lokantası'nda yiyebilir... Üstüne "Revani de getir" demezse, 1 lira da cebine kalır.

*

Geçen sene günlük 6 liraydı fitre.

Bu sene 50 kuruş zam yapıldı.

*

İşçi emeklisine ne zam yapıldı?

Günlük 36 kuruş.

Bağ-Kur emeklisine?

16 kuruş.

*

Nedir fitrenin öbür adı?

Sadaka.

*

Hani sinirleniyor ya yetkililerimiz, "Emekliye sadaka gibi zam yapıldı diyenler yalan söylüyor" diye...

Haklılar. Sadaka bile değil bu.

*

Emekli çocuğuysanız...

Fitrenizi babanıza verin kardeşim!

*

Veya...

Bir başka yol önereyim size.

*

Malum, Ayşe çarşafa girdi, Ertuğrul Özkök de umreye gidiyor. Önümüz ramazan... Ben de, fitre benzeri yardımlarınızı toplamak amacıyla, "Keriz Feneri" adıyla bir organizasyon kurma hazırlıklarına başladım. Henüz kendileriyle konuşmadım ama, Bekir Coşkun'la Uğur Dündar'ı mütevelli heyetine almayı düşünüyorum. Yalçın Doğan güzel Almanca konuşur, Keriz Feneri e.v.'nin başına geçmesini teklif edeceğim... Vergi algı işlerini Şükrü Kızılot'a tuttururuz, sevabına... E konferans ezanlarımızı da Nihat Hatipoğlu okur nasıl olsa.

*

Hazırlayın paraları...

İsviçre'den bir hesap numarası ayarlar ayarlamaz yayınlayacağım, gönderirsiniz... Yok, "Ben hemen vereyim" diyenler için, bavulla, elden taşıma servisimiz mevcuttur.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Abi beni de ortak et

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ana babaya, dedeye, büyük anneye, evlada, toruna, hanıma ve kâfire fitre verilmez. Fakir olmak şartı ile geline, damada, kayınvalideye, kayınpedere, kayınbiradere, üvey çocuğa fitre verilir. Hala, amca, dayı, teyze gibi akrabaya fitre vermek daha çok sevap olur. İmameyne göre, borçlu ve fakir kimseye, hanımı fitre verebilir. (Mevkufat)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    çok yerinde...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ana babaya, dedeye, büyük anneye, evlada, toruna, hanıma ve kâfire fitre verilmez. Fakir olmak şartı ile geline, damada, kayınvalideye, kayınpedere, kayınbiradere, üvey çocuğa fitre verilir. Hala, amca, dayı, teyze gibi akrabaya fitre vermek daha çok sevap olur. İmameyne göre, borçlu ve fakir kimseye, hanımı fitre verebilir. (Mevkufat)
    -----------------------------
    hocam arkadaş gönderme yapıyor birilerine:)

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yani bu ülkede keriz feneri kurulsa hatta Keriz Feneri e.v kurulsa,

1 - Deniz Fenerine verilen paraları bağışlayan sevgili halkım Keriz Fenerini yeterince aydınlatıcı bulmaz mı?

2 - Keriz Fenerinin ismi mi sırıtıyor?

3 - Fettullahın gülü kerizle özdeşleşmez mi? Dikeni mi batar, Ay doğar aşar mı gider?

Bu sorularımın cevaplarını bizzat fetoş'un bu siteye üye olarak bana cevaplamasını bekliyorum.

Hadi Fetoş kefilin olurum!

;)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yilmaz Ozdil yine yerinde yazmis cuk diye oturmus :)

milletimiz cok sever fakire yardim icin araci kurum kullanmayi

tipki dini ogrenmek icin araci insanlar kullandigi gibi.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Okulda hoca demiştiki çocuklar bu sene memurada verebiliyorunuz fitre dedi bana verebilirsiniz dediydi kopmuştum :(

Toplam Hit: 1210 Toplam Mesaj: 8