folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fixed Haline Gelen Oyun Hatası

Fixed Haline Gelen Oyun Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaslar , ayar oluyorum son günlerde acer aspire 5742g laptoba sahibim , 3 gb ram 2gb ekran kartı 320 gb hdd i3 işlemciye sahip bir laptop sistem o kadar kötü sayılmaz yanlız tek sıkıntım ramazan diye oyun oynayayım dedim zaman geçirmek için 

Kurulan oyunlar ; Battlefield 3 (-
                                Dirt 2 
                                Sniper Ghost warrior 2  ( yani tam bitirmedim yarıda format atmak zorunda kaldım )
                                Call of Duty Black ops (-
                                Max payne 2 

Sorun ise bf3 , ve call of duty black ops oyunlarında belli bir bölüme geldiğimde ekrana görüntü vermeyi kesiyor ama oyun içindeki sesler konuşmalar var , sağ click yaptığımda ateş ediyor ama ne yazık ki ekrana görüntüyü vermiyor

BF3: bitirenler bilir son bölümmüş sanırım polislerin elinden kurtulup trene atlıyorum ekrana görüntüyü kesiyor ama konuşmalar var ateş ediyorum ses var 30dk bekledim gereken ayarları yaptım ama ekrana görüntü gelmiyor sinirlendim kaldırdım.

BLACK OPS : Viyana bölümünde aldım hatayı elimde telsiz var ben helikoptere kordinatları işaretliyorum o ateş ediyor bir kapı var orayı açmaya çalışırken araba üstümüze uçuyor ve bir binaya giriyoruz ve aynı hata oldu birebir aynı hata ateş ediyorum sesler var elbombası atılyor ama ekranda görüntü yok yarım saatte bunda bekledim gelmedi.

NOT: internette baya bi araştırma yaptım lakin benim yarama merhem olacak hiçbirsonuç yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

black ops oynarken benzer bir hatayı bende almıştım. Hata değilde  bug gibi bir şeydi.  oyunda belirli bir bölgeden gitmeye çalışınca farz ediyorum yolun solundan gidince bugda kalıyordu donuyordu vs ama aynı yeri yolun sağından geçince hata yaşamıyordum. Büyük ihtimal crackten kaynaklı hatalar.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek

ekran kartı driverları güncel mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bug olacağını pek sanmıyorum çünkü gösterilen tek yoldan gidiyorum yani ister istemez oyun bf3 de trenin 2.vagonuna atlıyor , :)

@splintercell ; evet erkan kartı güncel 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

ısınıyor olabilir mi hocam ?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

ısınıyor olabilir mi hocam ?

Dirt2 oynarken ısınma sonucu oyunda çok kasma oluyordu ve altına hemen bir soğutucu koydum şimdi altı arada beni bile soğutuyor soğutma sonucu oyunlarda ısınma ve genelde kasma sorunları yaşamıyorum.Isınmıyor yani

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Driver güncelle, başka cracklere bak ondan da olabiliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Driver güncelle, başka cracklere bak ondan da olabiliyor.

Hocam crackleri denedim zaten torrent halinde indirdim , yorumları okurum oynayıp öyle bir sıkıntı yaşayan olsa yazardı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Evet beyler yokmu çözümünü bilen? saçma sapan bi haber paylaşsam yemin ediyorum çokdaha fazla hit ve yorum alırdım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam battlefield ın sorunları bitmek bilmiyor bu oyundan en az 5 farklı hata aldım crack fixlerine felan bakabilirsin 

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 10