Fiyat Karşılaştırma Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    S.a beyler akakce.com gibi tarz siteler bu sıralar rabet görüyor bende bi yatırım yapmak istiyorum ufakda olsa. Bu sitenin scripti 500$ civarı diyorlar onu almayı düşünüyorum. Asıl meselemse şu bu siteler satış yaptıkca firmadan aldıkları komisyonla gelir sağlıyorlarmış.Burda bir boşluğum var. Ben siteyi kuracam adam benim sitemden girip satın alacak firma bana nasıl geri dönüş sağlıyacak? Tavsiyelerinizi bekliyorum (vazgeç tarzı tavsiyeler dahil).
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

önce bir popülerlik sağlayıp sonra firmayla anlaşman gerek bide 500$ ile dönmez o paranı heba etme

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu iş için çok sağlam bir domainim var . 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Direk yapilmisi var: pazar.org
    Benim site ;)
    ilkbasta gelirortaklari.com gibi bir siteden urun bilgilerini alabilirsin, sitenden yonlendiklerinde alisveris yaparlarsa sana belirli bir yuzde verirler.
    Magazalarin iletisime gecebilmeleri icin sitende bir form olusturursun ama daha baslangic asamasinda olacagin icin fazla talep bekleme.
    Yonlenme basi gibi 5,10 kurus gibi ufak rakamlar talep edebilirsin.
    Magazalara ozel giris panelleri olur, oradan sitelerine yonlenme sayilarini gorebilirler, hatta ihtiyac halinde yeni urunlerin eklenmesi icin bir kisim bile olusturulabilir. Oncesinde hesaplarina kredi yuklerler, her yonlenme basi kredileri azalir.

Bana gelince kendi bocuklerimi kodluyorum, bir gelir beklentim yok. Google adsense ile kendi masrafini cikaracak kadar kazandiriyor gibi.
    Sormak istediklerin varsa yardimci olabilirim.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 4