Fizik Dönem Ödevi Malzeme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Fizikten dönem ödevi aldım, kolay bir şey fakat makara lazım. En uygun nereden alabilrim? Tekli makara, ikili makara ve üçlü makara lazım. Sirkeci'nin oralara biraz baktım ama bulamadım.. Aranızda daha önce yapan veya yapmasa bile bir bilen varsa iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

perşembe pazarında vardır gibime geliyo ama ...

araştırmak lazım tabii 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Perşembe pazarı derken nereyi kastettin kardeş?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Hırdavatçılara ya da mobilya sektörüne hizmet veren malzemecilere git onlarda sürme dolap kapıları için vs ray tekerleri bulunabilir..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Sağ ol. Perşembe pazarında bulabileceğimi söylüyor herkes, galiba oraya gideceğim.. :)

Toplam Hit: 1358 Toplam Mesaj: 5