folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Fizik Laboratuvar Araclari... (İstek)

Fizik Laboratuvar Araclari... (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Arkadaslar, bana cok acilen isigi 7 ana renge ayiran "PRIZMA" gerek. internetten baktim ama satabilecek biryer bulamadim. Lab. malzemeleri satan yerlerde de bulamadim. Elinde olan arkadas varsa veya internet uzerinden nereden satildigini bilen varsa lutfen link versin. coook onemli.... 

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca bazı avizelerde prizmalara benzeyen cisimler olur.. onları kullanabilirsin, elektrikçilere git söyle onlara anlarlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Evet ertan güzel demiş : ) Ama 7 ana renge ayırmıyor : ) 3 ana renk tek var. Ara renkleride şey ediyor.

Ama pramit tarzı olması lazım. Biz lisedeyken hayatımda böle prizmanın orjinalini görmedim ama rengi 7 ye ayırdığını duymuştum : )

Mum Yastık diye ezberliyorduk.

Sondan sessiz harfler. Kırmızı turuncu sarı yeşil mavi mor. Böle b işelerdi... Camcılara sorarsan belki bulabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

yaw hajilar, isin komik yani bende hic orjinal gormedim. internette bile yok a.k... cok ilgi cekici bir deney yapicam. gorunmezlikle ilgili. ama prizma sart. ve hicbiryerde bulamiyorum. koskoca universitenin lablarinda bile yok a.k

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 4