Fizik Tedavi
-
arkadaşlar şimdi malum kaza olaylarım falan biliyonuz. yürüyemiyom ve konuşamıyom. konuşma işini blackhammer nickli arkadaşım sayesinde daha dün bu işin bir numarasıyla tanıştım. terapilere başladık. şimdi yürüme kaldı. şimdiye kadar birkaç yerde fizik tedavi görmüşüm. ben bi bizim sakaryada korucuk hast. var oray azıcık hatırlıyom. ramazan sonrası yine başicaz bi yere. boluda izzet baysal varmış oraya da yatmışım bi ara ama hiç hatırlamıyom. yine raya yatabilirim.
tamam bu işte doktor kontrolü, hareket şart ama benim sormak istediğim bişeyler oluyor. böye bu işi: aramızda fizik tedavi işini yapan doktor yada asistan var mı? yada tanıdığı olan biri var mı? yine benim ulaşabileceğim mai adresini verir misiniz?
-
bi konumu herkes görsün
-
Fizik Tedavi sürecin için şimdiden kolaylıklar/başarılar dilerim hocam. Sevgilerle..
-
sağol rocksz hiç kolay değil rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntı
-
bi daha konumu herkes görsün
-
Geçmiş olsun kardeşim.. Hayal bile edemiyorum çektiğn sıkıntıları. Allah acil şifalar ve sabır versin diyorum sana, yakınlarına ve sevdiklerine
-
Allah yar ve yardımcın olsun kardeş.
-
ltcelik bunu yazdı
Geçmiş olsun kardeşim.. Hayal bile edemiyorum çektiğn sıkıntıları. Allah acil şifalar ve sabır versin diyorum sana, yakınlarına ve sevdiklerine
-
Konuyla alakasi olur mu bilmem ama tavsiye tavsiyedir diye umuyorum. Amcam timor kanseriydi. Capa da haseki de kontrollere girip fizik tedavi goruyordu. Internette de Tv ler de reklami bol bir adam var duymussunuzdur Ahmet Maranki.
Bizim amcayi buna goturduk ilaclar kamp donemleri felan derken adami 2-3 ay icersinde eskisinden daha saglikli hale getirdi cok sukur.
Bir nu adama mail at yada ara istersen Ajanim. Yeri Istanbul Fatih de. Insallah iyilesirsin de eski gunlerde ki gibi bir hali maci yapariz seninle :) -
Acil Şifalar