Fizik Tedavi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi malum kaza olaylarım falan biliyonuz. yürüyemiyom ve konuşamıyom. konuşma işini blackhammer nickli arkadaşım sayesinde daha dün bu işin bir numarasıyla tanıştım. terapilere başladık. şimdi yürüme kaldı. şimdiye kadar birkaç yerde fizik tedavi görmüşüm. ben bi bizim sakaryada korucuk hast. var oray azıcık hatırlıyom. ramazan sonrası yine başicaz bi yere. boluda izzet baysal varmış oraya da yatmışım bi ara ama hiç hatırlamıyom. yine raya yatabilirim.

tamam bu işte doktor kontrolü, hareket şart ama benim sormak istediğim bişeyler oluyor. böye bu işi: aramızda fizik tedavi işini yapan doktor yada asistan var mı? yada tanıdığı olan biri var mı? yine benim ulaşabileceğim mai adresini verir misiniz?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bi konumu herkes görsün

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Fizik Tedavi sürecin için şimdiden kolaylıklar/başarılar dilerim hocam. Sevgilerle..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sağol rocksz hiç kolay değil rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bi daha konumu herkes görsün

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Geçmiş  olsun kardeşim.. Hayal bile edemiyorum çektiğn sıkıntıları. Allah acil şifalar ve sabır versin diyorum sana, yakınlarına ve sevdiklerine

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Allah yar ve yardımcın olsun kardeş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Geçmiş  olsun kardeşim.. Hayal bile edemiyorum çektiğn sıkıntıları. Allah acil şifalar ve sabır versin diyorum sana, yakınlarına ve sevdiklerine

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Konuyla alakasi olur mu bilmem ama tavsiye tavsiyedir diye umuyorum. Amcam timor kanseriydi. Capa da haseki de kontrollere girip fizik tedavi goruyordu. Internette de Tv ler de reklami bol bir adam var duymussunuzdur Ahmet Maranki.

Bizim amcayi buna goturduk ilaclar kamp donemleri felan derken adami 2-3 ay icersinde eskisinden daha saglikli hale getirdi cok sukur.

Bir nu adama mail at yada ara istersen  Ajanim. Yeri Istanbul Fatih de. Insallah iyilesirsin de eski gunlerde ki gibi bir hali maci yapariz seninle :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Acil Şifalar

Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 10
fizik teavi