FL Studio Bilenler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Hocalar FL Studio ile ilgili bilgilerini tecrubelerini paylaşcak birileri aranıyor ..
    ritimler vs komalar
    ayrıca org' taki gibi pichband dalgası varmıydı verim alabilirmiyiz klavye gibi ?
    şimdiden teşekkür ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

evet dinliyorum

la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam klavye ile bayagı saglam calardık ..
    simdi o yok herneyse ..
    bana bu program klavye tadı verme şansı varmı ?
    varsa mutlaka biraz yardımın lazım. sıkıldım la ritim vermek istiyorum artık .. özledim calmayı biraz kurcaladım pc klavyesi ile calabiliyoruz ama enstürüman olarak bir kac secim var bunları bulup eklemek istiorm ..
    vahde giriş ve klarnet oncelikli seçimim .. notalara basarken

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

tabii ki klavye tadı vermez bence git bi midi klavye al. herneyse, fl studioyu sadece arayüz larak kullanmanı tercih ederim VSTsiz bi fl studio tam bi can sıkıntısıdır. klavyen varsa tek tavsiyem nuendo ya da cubase ama ille de fl diyosan acilen flstudio.biz veya keyfimuzik.com dan VST indir. kendi sesleri çok dandiktir flin. bilgisayar klavyesiyle basit notalarla basit şarkılar çıkarabilirsin.  tek tavsiyem VST.

la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

hoca pc klavyesinden ne gibi bi daha fazla verim bekliyorsun ki zaten:)

alacaksın bi mid klavye (piyasada başlangıç için ucuzluk performans açısından en ideali maudio keystation 49e) sonra fl in seslerini normal klavyedeki gibi kullanırsın. pitchbend de var bunun üzerinde.

ritm verme de klavyesindeki gibi düğmesine basıp dumtıs başlama işi yok iki türlü atarsın bir davul seslerinden kendin yazarsın iki hazır ritmlerden uyan varsa kullanırsın var browseri aç fl de aran oralarda bulursun tam hatırlamıyorum hangi başlık altında ritmler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

valla hocam daha başlamadan sinir yaptım programa la dogru düzgün vuruş yapamıyorum kafayı sıyracam eleman nası calıyor youtube' da bi kac video gördüm biraz kuru sesler ama adamlar manyak calıyor aga .. :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

flstdio ilk tanıştıgımda ras gele butonlara tıklıyorsum sonra bir ara merak sardım vst ler ekledım Sonra Bır Baktım kı kestirme Tuşlarda varmış Sonra ha dedım böyle yapılıyor diye Klawyede Bagladım bır ara hangi müzigi yapacagımı bılmıyordum rap için beat hazırlıyım dedim duygu alamıyordum en sonunda parcaları tersten dınlıyıp melodileri Mırıldandım Sonra her neyse bir Kaç beat Yaptım  Sonra Bir sogudum Yanından Bile GEcmıyorum:S

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoca ben daha başlamadan sogudum nası bir program bir sürü gereksiz enstürüman var ..
    kuş sesi kapı sesi ne la bu :D Zil mi programlıyoruz :D

uppp ..

Toplam Hit: 1161 Toplam Mesaj: 8