FL Studio Bilenlerden Bi Konuda Yardım İstiyorum :(
-
http://www.dskmusic.com/blog/
Şu adresteki eklentileri fln çektim programda mixere ekleme kısmını yapıyorum,mesela bass booster,stratcher fln kullanabiliyorum ama synthmaster,superwavep8 gibi eklentileri bi türlü çözemedim,anlayanlar ve bilenler illaki vardır acilen yardım istiyorum :D
-
pm Attım görüsürz.
-
ok ekledim msne :)
-
Dai onlari VTS Plugin dosyasinin icine at, FL Studioda mixer kisminda sag alt veya ust kosede bir kucuk ok olucak. orayi tiklayip pluginleri (effektleri aciyosun) acilan pencerenin en altindan da refresh list var, scan list de olabilir. orayi tikla ve ful scan yaptirt. nekadar pluguin varsa kirmizi olarak listeye eklenicektir, yapman gereken listedelki eyni eklenen pluginlere tik isaret koymak
bukadar... kolaygelsin...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Dai onlari VTS Plugin dosyasinin icine at, FL Studioda mixer kisminda sag alt veya ust kosede bir kucuk ok olucak. orayi tiklayip pluginleri (effektleri aciyosun) acilan pencerenin en altindan da refresh list var, scan list de olabilir. orayi tikla ve ful scan yaptirt. nekadar pluguin varsa kirmizi olarak listeye eklenicektir, yapman gereken listedelki eyni eklenen pluginlere tik isaret koymak
bukadar... kolaygelsin...
-----------------------------O kadarını bende çözmüştüm :D açılıyo plugin ama kullanamıyorum.Mesela verdiğim sitede eklentilerle samplelar oluşturup koymuş adamlar,nasıl oluşturuyolar onları?Adam resmen loop yapıyo bi pluginle,2-3 pluginle çok rahat beat çıkartılabilir ama kullanmayı bulabilirsem :D
-
CodiBodyi msne ekledim ama ondan önce yardım etmek istiyen varsa kabulümdür :D
-
Hocam eğer sorunu doğru anladıysam ki öyle zannediyorum, senin epey bi pişmen lazım fl de, sana şimdiden kolay gelsin :D
-
coolalper bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam eğer sorunu doğru anladıysam ki öyle zannediyorum, senin epey bi pişmen lazım fl de, sana şimdiden kolay gelsin :D
-----------------------------Evet :D sağolasında bi el atıverseydin :P
-
Konu up...kodibodi hocam msnde deil şu anda ve hala yardım eden olmadı..
-
Tutorial down edebileceğim bi adres varmı? :D bu 2. up :C