*.Fla Dan *.Swf Ye Conventer(İstek)
-
Google'da falan aradım swf den fla'ya conventer var, ama tersini bulamadım.
Ya da öyle bir program yoksa bilgilerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.
-
Bulamazsın çünkü yok :D bunu arayana kadar macromedia flash 8 yada macromedia flash mx 2004 fln yüklemeyi denedinmi :D
-
merak ettim flayı nerden buldun ?
gırgır bi yana flashta file/export/export movieyi sec bi yer sec swf olaraktan oraya atar
-
Flash 8 kullanıyorum zaten ama Save as dediğimde sadece fla formatında kaydediyor. Çözemedim yani nasıl swf ye çevireceğim?
-
Cerololo bunu yazdı:
-----------------------------
Flash 8 kullanıyorum zaten ama Save as dediğimde sadece fla formatında kaydediyor. Çözemedim yani nasıl swf ye çevireceğim?
-----------------------------kullanıyorum derken insanın yüzü kızarır be :D
daha programı çözememişsin
file > export yolunu izle -
en basitinden flayı biyere kaydet. sonra aç. sonra CTRL + ENTER a bas. kaydettiğin klasörde swfyi göreceksin.
-
sana kim dedi save as yap diye :D file / export / export as movie yapıcaksın sonra yer ve dosya ismi belirticeksin .yine beceremezsen fla yı yolla swf yapıp yolliyim sana
-
Teşekkür ederim oldu sağolun varolun.
-

Ultra Flash Video FLV Converter is professional Flash Video Encoder and SWF Converter software which helps you convert FLV and SWF video files like MPEG to FLV, AVI to FLV, WMV to FLV, AVI to SWF, MPEG to SWF, WMV to SWF etc.
The FLV Converter can convert so many video formats including DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, MOD, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, VOB to FLV and SWF format. The Flash Video Converter is an extremely easy to use flv streaming converter which can convert AVI to FLV, MPEG to FLV, WMV to FLV, MOV to FLV, RM to FLV, MP3 to FLV, etc. It also a powerful SWF converter including AVI to SWF, MPEG to SWF, WMV to SWF, MOV to SWF, RM to SWF, MP3 to SWF, etc.http://rapidshare.com/files/39392366/Ultra.Flash.Video.FLV.Converter.v3.2.0623-ARN.rar.html
burdan yak böyle bişey buldum denemek istersen