FLA Düzenlemek, Script Hatası YARDIM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Öncelikle belirteyim ki flash konusunda cahilim.

Anlayan bi arkadaşa flash site yaptırdık ama sağolsun bi türlü güncellemeye vakit bulamadı.

En sonunda fla dosyasını aldım flashta düzenledim ama script hatası vermekte ısrar ediyor ve kaydedip yayına koyduğumda tüm sayfalar hızlı bir şekilde geçip duruyor sürekli.

Uyduruk bi HTML yapıp koymak zorunda kaldım ama ihtiyaçlarımı karşılamıyor.

Yardım eder misiniz? Bu sorunu nasıl aşabilirm niye scriptler bozuluyor ben normal bi şekilde düzenlemeye çalışırken?

Sadece birkaç cümle yazıyı değiştirmeye çalıştım hepsi bu. Nasıl aşabilirim bu problemi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bi babayiğit yok mu flash bilen?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bak şimdi elindeki *.fla ile senin kullandığın flash hangisi onu bi söle ona göre yardımcı olalım mesela

sen flayı flash mx de yaparsın flash 5 de açmaz o yüzden arkadaşına bi sor hangi flashda tasarlamış ? büyük ihtimalle flash mx dr.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Yok hocam sorun o değil, Flash 8de yapmış ben de Flash8de düzenledim. Zaten mxle açmadı bile :)

Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 4