Flah Siteyi Yayınlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar cok kastım cok kanırttım ama cok yenı omama ragmen edıtlemeyı basadım fakat sımdı ben bu flash sıteyı nasıl yayınlıcam? html de olduu gıbı sıte dızınıne index.htm gıbı bısey mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

flash da editlemeyi bitirdikten sonra ctrl + shift + f12 kombinasyonunu kullan ve çıkan ekrandan
    flash ve html i seçtikten sonra publis e bas
    kayıt ettiğin yerde bi html , birde swf dosyası olucak
    ikisinide siteye attığında yayınlamış olcaksın
    eğer swf dosyasının adını değiştirirsen html dosyasını açıp editlemen gerekir

böle bişeyler :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    önce flash dosyanı html sayfasına gömmen gerek. html yi yayınlarsın flash da açılır. onun için html kodları var, front page veya web page maker programlarıyla basitce yapabilirsin.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    yani flashı html ıcıne gomdukten sonra sadece index.htm i upload etmem yeterlı yanlıs mı anladım?eger dogru anladıysam bunu nasıl yapıcam? :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    capoeira
    capoeira's avatar
    Erkek

selam aşağıdaki kodu html editörüne yazarsan  swf dosyasıyla aynı klasörde yayınlarsın

</HEAD>
    <BODY bgcolor="#FFFFFF">
    <!-- URL's used in the movie-->
    <!-- text used in the movie-->
    <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
     codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"
     WIDTH=550 HEIGHT=400>
     <PARAM NAME=movie VALUE="Movie1.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="Movie1.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF  WIDTH=550 HEIGHT=400 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED>
    </OBJECT>
    </BODY>
    </HTML>

hoşkal

Hiç bir zaman kızmadım karşıma çıkınca elma kurduna. Çünkü bıçağı batıran bendim onun yurduna
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    tesekkurler kardeslerr..
Toplam Hit: 1254 Toplam Mesaj: 6