folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Flas Bellek Sorunu 64Gb

Flas Bellek Sorunu 64Gb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

elimde bulunan 64 gb kıngston flsh bellekte veri depolayamıyorum aynı zamanda önce biçimlendiriyordum şu anda biçimlendiremiyorumda nasıl bi çözüm önerirsiniz  yardımcı olanlara şimdiden teşekürler

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

servise ver

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

hocam servis şansım olmadığı için konu açtım  yurt dışından gelen bir malzeme ya

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

çin malıysa at çöpe gitsin. göstermelik oluyo onlar

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

yok çin malıda değil sorun 64 gb hepsin alıyor ama 15 -20 gb ancak okuyor onu nasıl düzeltebilirim arkadaşımın biri bazı  biçimlendirme programlarından bahsetti  ama ben bilmiyorum varmı öyle programlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

arkadaşım %100 fake bellek almışsın şimdi aslında elindeki bellek hepsini almıyor aldı gösteriyor sadece farklı b pcye taktıgındada olay tırtlıyor. Yurtdışından bellek almak akıl karı deil olumsuz yorum ver olumlu henüz vermediysen eğer verdiysende bi bardak su ara :) buda sana ders olsun Ucuz diye hemen yuklenmeyın bı pıyasa araştırması yapın akla mantıga uymayan fiyatlarla 64gb 128gb bellek satıolar ki bu bellekler genelde 3-5 gb alır almaz dandik çiplerleüretilen belleklerdir

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

biri getirmişti 360 gb flash disk. yükle babam yükle hepsini alıyo. ama hiçbiri açılmıyodu :)

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

neyse sağlık olsun allahtan para vermedim beleşe geldi :)

Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 8