Flash Banner Linklerinin İnternet Explorer Tarafından Engellenmesi
-
Arkadaşlar, flash bannerlara tıklanınca yeni sayfadan açması için link verdiğimizde,
Örnek:
on (release)
{
getURL("http://www.siteadresi.com", "_blank");
}internet explorer tarafından şu şekilde engelleniyor linkin açılması popup blocker yüzünden ama diğer browserlarda sorun olmuyor.

örnek olarak önce
sitesine internet explorer ile girin ve herhangi bi 468x60 flash bannera tıklayın ama google reklamı olmasın. göreceğiniz gibi link engelleniyor
ama gelin görün ki, bazı flash bannerlarda bu engellemeyi yapmıyor örnek olarak
sitesine internet explorer ile girin ve üstte 728x60 boyutundaki sacitaslan bannerı hariç flash bannerlara tıklayın, hiçbir engellemeyle karşılaşmadan yeni sayfadan açacak, benim anlamadığım oradaki farklılık nedir?o bannerlarıda inceledim "clickTAG" yöntemiyle link verilmiş sonra ben de öyle yaptım ama ben de yine engelledi.
kısacası flash bannera tıklayınca yeni sayfadan açması için internet explorer'ın engellemesini istemiyorum internethaber.com'daki gibi acep bu nasıl ola ki?
-
Dreamweaver Cs3 kullan aktivasyon muhabbetide kalkıyo.
-
opera kullanacaksın kendi istediğin herşeyi kendin engelleyeceksin tek tık ile o kadar amele browserlere gerek yok
internet explorer i sadece facebook da uygulamalarda kullanıyorum yoksa sil gitsin gerek yok
-
iyi diyon hocam da web sitesine girenlere illede opera mı kullanın dicek?İstatisliklere bakarsan %80 internet explorer %18 firefox. %2 lik bi dilime mi hitap daha önemli % 80 emi?