Flash Bellek Sorunu Acil Yardım Lazım
-
sürekli kullandığım flash bellek dün bir arkadaşın bilgisayarına taktık bilgisayar usb aygıtlarından biri çalışmadığından dolayı usb aygıt tanınmıyor diyor. Evdede işyerindede flash belleği tanıtamıyorum İçinde kasayla ilgili bilgiler vardı. Nasıl kurtarırım yardım edin. Ek olarak flash bellek pc bir kaç dakika takılı kalınca ısınıyor yanmış olabilirmi
-
kingston bana da yaptı aynısını:s
nasıl kurtarırsın bilemicem ama aldığım yer 5yıl garanti vermişti yenisini aldm:D
-
önce yazıcınız falan varsa yazıcınızı falan kapatın. flash belleği nazikçe usb girişine takın giriş kısmın arka kısmını biraz yukarıya doğru kaldırın ve elinizi bırakmayın. bu şekilde deneyin bakalım olacakmı. içindeki elektronlar dağılmış olabilir..
-
Bilgisayara takılı usb aygıtlarından biri çalışmadığı için windows aygıtı tanımıyor diyor bilinmeyen aygıt sürücüsü yüklenmemiş diyor yükle diyorum sürücü yok diyor mutlaka kurtarmam lazım hepsi kasanın bilgileri
-
macosta belki linuxta açmayı dene, yanmadıysa belki açabilir.
-
butun usb girislerini dene..
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------kingston bana da yaptı aynısını:s
nasıl kurtarırsın bilemicem ama aldığım yer 5yıl garanti vermişti yenisini aldm:D
-----------------------------Evet ben bi ara bi konuda kingston almayın bozuluo demiştim karşı çıkanlar olmuştu.Benimde bozuldu garantiden değiştirdim oda bozuldu(Dosya sistemi raw olmuştu)
-
büyük ihtimalle yanmıştır diğer makinelerdede denediysen. çözüm yok gibi. garantisi varsa kullanmak kalıyor geriye.. yanmak derken :S
Toplam Hit: 3170 Toplam Mesaj: 8