Flash Bellek'deki CDFS Partition'ı Silme?
-
-
Mürid kardeşim flash bellek içindeki dosyaları görünür yap. İçinde autorun.inf dosyası olması lazım bir de .ico. O icoyu direk değiştirmeyi dene. (isim aynı ico farklı fakat aynı boyutta olacak şekilde)
-
Disk yönetim programlarıyla ya da windowsun kendi yönetim bölümünden yapabilirsin sanırım 2 partitionu da silip tek bir partition oluşturup biçimlendirdikten sonra diskin tamamını kullanabilirsin
-
"cheers love the cavalry's here"
http://u3-tool.sourceforge.net/
Buradaki programı indir. Komut satırında şu komutu çalıştır-> u3_tool.exe -p 0 X
X yerine sürücüyü yaz.
------
bunları yapmadan önce pm attım onu okusan daha güzel olur.
NoktaliVirgul tarafından 21/Ara/16 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
işe yaramıyor hiç biri silemedik
-
Şurada anlatıldığı gibi komut satırından yapmayı dener misin? Ama işlemleri usb belleğe yaptığından emin ol.
http://www.teknocinim.com/diskpart-komutu-nasil-kullanilir
-
FiL3MAN bunu yazdı
İçindeki chip'in marka modelini biliyorsan ona göre bir format tool bulman gerekiyor.
Önce chip'in marka modelini bul, sonra bir yol gösterelim.
İlgili program: chip genius
-
Hocam chip ile alakalı bir durum varmı bilmiyorum ama benim format atılamayan flash belleklerde kullandığım basit bir yöntem var.Flash diski takıyor format cd si ile format atar gibi baştan başlatıyordum.Flash diski hdd parçası gibi gördüğü için onu silip tekrar oluşturuyordum sorun düzeliyordu.Tekrar reset atıp normal kullanıyordum.
-
3Dxsolid bunu yazdı
Mürid kardeşim flash bellek içindeki dosyaları görünür yap. İçinde autorun.inf dosyası olması lazım bir de .ico. O icoyu direk değiştirmeyi dene. (isim aynı ico farklı fakat aynı boyutta olacak şekilde)
PArdon ben yanlış anlamışım. Kardeşim linux üzerinden gparted ile açmayı dene istersen o çözemezse başka bir yol daha var ....
-
NoktaliVirgul bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
İçindeki chip'in marka modelini biliyorsan ona göre bir format tool bulman gerekiyor.
Önce chip'in marka modelini bul, sonra bir yol gösterelim.
İlgili program: chip genius
General UDisk USB Device