folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Flash Bellekten Calisan Ubuntu Da Dosyalari Kaydetme

Flash Bellekten Calisan Ubuntu Da Dosyalari Kaydetme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

baslikta da dedigim gibi arkadaslar ben ubuntuyu flash bellekten calistiriyorum.Istedigim sey ise ben buna flash playeri yukleyeyim sonraki her actigimda silinmesin veya diger programlar bunu nasil yapabilriim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

olmuyomu öyle ben oluyo sanıyodum yüklediğim gibi kalıyomu demek o kötüymüş bak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------

olmuyomu öyle ben oluyo sanıyodum yüklediğim gibi kalıyomu demek o kötüymüş bak

-----------------------------

ben 1 gb flasha attim cok guzel kullaniliyo kasmiyoda flashtan calistigi halde ama gel gor dosya indiriyosun da flash player falan kurulmuyor ayrica o dosyalar da yeniden baslatinca siliniyor bi cozumu yok mu ki harbi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

puppy linux 100 mb 250 mb lik flash bellekte çalışıyor, internetten araştır değişiklikleri kaydetmeyi kapatırken soruyor ister flash belleğe ister hdd ye kaydedebiliyorsun, internette

araştır nasıl yapıldığını türkçe sitelerde vardı sanırsam anlatan, tinyme diyede 200 mb lik bir linux sürümü var ama onu denemedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Ubuntu'dan boot için usb'yi ayarlarken "persistence" denen bir olay var.

Size seçenek verir,ubuntu'daki extra dosyalarınız için 1-2-3-4 GB gibi extra save bölümü oluşturur.

Usb'ye kurulumu yaparken Persistence'yi işaretlediğiniz zaman istediğiniz ayarı ve dosyaları bir dahaki boot'larınızda görebilirsiniz.

Toplam Hit: 1771 Toplam Mesaj: 5