Flash Bilen Müridler Aranıyor
-
Arkadaslar flash bir ana sayfa yapıcam siteye.. hic flash bilgim yok fakat carsamba gününe kadar yapamazsam hapı yuttum demektir.. flash bilen müridlerin bu acizane mürid kardeşlerine şefkat ellerini uzatmasını bekliyorum.. ben yaparım ama karsılıgını da isterim diyen olursa ona da kabulum parası neyse veririk.. yok ben hayır için yapıcam gece gündüz bi de yatarken bana dua edersin ödeşiriz deseniz baş üstüne
-
konuyu editleyemediğim icin bi daha yazmak zorunda kalıyorum..flash derken öyle her tarafı flash olmayacak.. yani bu kadar ilgilenemem flaan demeyin.:S sadece yan tarafa flash menüler ortaya da flash bi banner..
http://www.eskizajans.com/ aha burası gibi işte zaten yan taraftaki menülerde flash değil sadece bi banner :S
-
SWF Text'in bu son sürümü sayesinde web sayfaları (intro, banner, logo v.s), animasyonlar veya sunumlar için kolaylıkla flash yazılar hazırlayabilirsiniz.
Programın kullanımı oldukça basit ve 200'e yakın hazır yazı efekti içeriyor. Tek yapmanız gereken projeniz için uygun olan efekti seçmek.. Bu program şini görür ;)SwfText + Crack
-
Trendyflash site builder bu programi bul kesinlikle isini görecektir.Hatta forumda olmasi gerek
-
trendyflash site builder memnun kalacaksın
-
PM kutuna bak
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 6