Flash Bilenlere

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

iyi geceler . flash la pek alakam yoktur ama hoca bi basit web sayfa projesi verdi araştırdım birşeyler yaptım. actionas S. kodlarını hiç bilmiyorum. flashdan anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

ilk olarak

buradan nette bulduğum örneği indirebilirsiniz. bu örnekte preloader ile netten resim çekiyor ve öncesinde ne kadar yüklediğini yazıyor . 

benim istediğim bunu 2 yada daha fazla resim için yapmak . yani 2 yada daha fazla resim sürekli olarak  belli aralıkta dönecek (resmi PC den de yükletebiliriz)

resimleri almak için xml dosyası mı kullanacağız bilemedim ne yapacağım

(preloader kullanmak şart , CS3 kullanıyoruz okulda CS5 de yapılan hata veriyor :( bunuda belirtmek istedim )

ikincisi ise

buradaki flash dosyasına xml den haber yazıp aşağıdan yukarıya doğru hareket ettireceğiz fare ile üzerine gelince duracak ve bu haber sürekli döngü

içerisinde olacak.

son olarak

resimdeki anasayfa butonuna basınca orta menüde ana sayfa ile ilgili ve ekleyeceğim butonlarla ilgili içeriği o butona basılınca

orta menü ye getirmem lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı javascript ile daha kolay olmaz mı sence?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı javascript ile daha kolay olmaz mı sence?

-----------------------------

flash dersi görüyoruz hoca flash da istiyor. yani gösterdiklerinin biraz gelişmişini yapmamızı istiyor.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

yardım edecek yokmu arkadaşlar. hiç değise yönlendirirseni çok makbule geçer.

Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 4