folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Flash Cs3 Eğitimi Mümkünse Ac3 Dahil [İstek]

Flash Cs3 Eğitimi Mümkünse Ac3 Dahil [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Evet hacılar başlıktan da anlaşılabilieceği gibi türkçe olan ve actionscript3 ü içeren eğitim seti elinde olan varsa bi zahmet yardımcı oluversin...

Birde şimdiden forumda arattın mı bıdı bıdı gıdı gıdı edecek olan vatandaşlar bık bıklamayın arattım onları beğenmedim birinin de linkler ölmüştü.(eğer burayı okumadan bıdı bıdı eden olursa direkt küfretçem demedi demeyin)

bu cbm diye bi firma yapmış galiba o olabilir.

mümkünse rapid olsun :F (yanlışlık yok insanın rapid premium'u olunca böyle oluyo işte xD)

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    abi as3 turkce egitim seti yok piyasada ya azcık beklicen yada inglizcesini vereyim indir???
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hacı cbm diye bi firma çıkartmış ingilizcede olur ama çok kasar şimdi eğer amerikan şiveli bi  zırtapoz çıkıp

yess vi keen silekt dis area fırom dis tuul

derse snn de amk select'ininde amk areanın ta amk der kapatırım.

mcse eğitimlerine dayanamadım cdlerini kırdım bütün amcalar böyleydi deli oldum.

tercihimiz şöyle ingiliz şiveli hoş bir bayan varsa ii olur

çok şey mi istedim ne :F 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

a.q konustugundan bişey anlamıyomki zaten :D saka maka yarım yamalak biseyler anlıyorum..geri kalanınıda yaptıgı seylerden anlamaya calısıyom az da olsa işine yarar koda gibi bi derdin yoksa indir bence ne ogrensen kardır...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hoca limk nerde?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    http://friendlyfiles.net/ LİNK olsa ölürler sanki
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hoca tenk yu

hatta teşekkürümü ümit besenden bir şaheser ile yapmak istiyorum 

ay lav yu may lav yu du yu lav mi yes ay du :F

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    bi hortingen çıkarıngen yapiiimda herkes görsün olan biri vardır belki ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hooooorrtttttttttttttttttt

10 gün olmuş gene bi hortlatiim belkim cevap veren çıkar :| 

http://cbmegitim.com/urunler.aspx

bu arada dediğim üründe bu... 

Toplam Hit: 1645 Toplam Mesaj: 10