Flash CS3'te Bi Yere Takıldım(Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Şimdi üstadlar soruma geçmeden önce nette arasan bulurdun falan derseniz diye diyorum aradım ama tam istediğim olayı anlatan ders bulamadım...

sorunum şu, 

3,4 ayrı animasyon olduğunu düşünün..4 adet te buton koyup her butona bastığımda ayrı animasyon oynasın...

umarım anlatabilmişimdir...yardımcı olabilecek var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

up=(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

4 ayrı layer'da arka arkaya keyframe'lere buton koyacaksın. ondan sonra action'dan stop, gotoandPlay falan filan ekleyeceksin. umarım sorunu yanlış anlamamışımdır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

hocam Movie cliplede yapabilirsin dielim Movie1 2 3 4 die gidior örneğin Buton1 2 3 4  "  Buton1 " basınca
    movie 1 oynasın onuda sole yapıcan

Buton1 butonuna sahnede tıkla f9 bas action panelini aç yani oraya sunu yaz

on (release) {
        Movie1.play();
    }

Direk Bole yaparsan ilk basta zaten oynar olur movie clibin bunun için Sahnede Boş Bir Layer aç Action adında ilk frame'e tıkla f9 bas

Su kodu yaz

Movie1.stop(); her movie İçin yap Bunları ayrıca Bu Movie1 ne oluyor Dersen Bu Movie1 Movieclibinin instance name'i inş Anlatabilmişimdir

yanlış yazım Varsa Affola üzerinize afiyet hastayım biraz Zor oturuom pc basında yapamadın bisi olursa pm den ulaş yardımcı olurum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

bi deniyim onlar çok sağolun ikinizde ilgilendiğiniz için...ayrıca geçmiş olsun..arada bi pm le rahatsız edicem galiba yine=)

Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 5