Flash Da Nasıl Yönlendirilir
-
ya siteye anasayfaya flash koydum fakat o gösteri birrikten sonra başka bişr yere yönlendirilmesi lazım hani bu aralar çok populer ya flash anasayfa sonra yönleniyor öle yapıcam ama nereye ne yaomam lazım
programla yaptım bulamadım içinde şimdiden thank -
hazır program mı kullanıyosun ıntro buılder gıbı yoksa bı button yap yonlendırecegın sayfanın lınkını ver
-
Konu yerini bulmuşken bende soram yaw flash intiro indiriyom duzenliyorum iyi guzel de oluyor neyse sonra a.q yonlendirme yapamıyorum ana sayfaya tekrar intrioyu baştan başlatıyor.Ne etcez??
-
flashı açtınya açağıda bi ok vardır ona tıkla orası yukarı doğru kalkacak. sonra orada Actions - Frame seçeneği var oraya tıkla
ordanda bi yer daha açılcak o Actions - Frame nin altına Actions Filster diye iki sekme gelecek ordan Actions u tıkla.. orda kod yazıcak yer var oraya şu kodları gir..
geturl("dizin/adi.htm");
Dreax sende intronun bitişindeki son frame şu kodu ekle
stop();
geturl("dizin/adi.htm");
-
yok hazır program kullanıyom frame ne demek nnereye ekliycez kodu
-
dai frame dedikleri sahne yani animasyonun son sahnesine seç f9 a bas verdikleri kodu yapştr
-
peki html de yönlendirme kodu ne başka bişi geldi aklıma onu deniyeceğim yönlendirme kodunu verirseniz iyi olurda şöle işi olsun mesela 20 sn sonra yönlendir gibi bişi ya
görmüştümde nerede -
kendi soruma cevap verem bari :D
-
META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1; url=http://www.sorcerer.gen.tr/"
en başa META nıon başına küçüktür işaretini koy sorcerer.gen.tr/" nin sonunada büyüktür işareti koy .. :D
head /head ın arasına koycan bu kodları -
hangi kod'u :)
Toplam Hit: 1609 Toplam Mesaj: 10