Flash Da Nasıl Yönlendirilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ya siteye anasayfaya flash koydum fakat o gösteri birrikten sonra başka bişr yere yönlendirilmesi lazım hani bu aralar çok populer ya flash anasayfa sonra yönleniyor öle yapıcam ama nereye ne yaomam lazım
    programla yaptım bulamadım içinde şimdiden thank

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    hazır program mı kullanıyosun ıntro buılder gıbı yoksa bı button yap yonlendırecegın sayfanın lınkını ver

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Konu yerini bulmuşken bende soram yaw flash intiro indiriyom duzenliyorum iyi guzel de oluyor neyse sonra a.q yonlendirme yapamıyorum ana sayfaya tekrar intrioyu baştan başlatıyor.Ne etcez??

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    flashı açtınya açağıda bi ok vardır ona tıkla orası yukarı doğru kalkacak. sonra orada Actions - Frame seçeneği var oraya tıkla
    ordanda bi yer daha açılcak o Actions - Frame nin altına Actions Filster diye iki sekme gelecek ordan Actions u tıkla.. orda kod yazıcak yer var oraya şu kodları gir..

geturl("dizin/adi.htm");

Dreax sende intronun bitişindeki son frame şu kodu ekle

stop();
    geturl("dizin/adi.htm");

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yok hazır program kullanıyom frame ne demek nnereye ekliycez kodu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    dai frame dedikleri sahne yani animasyonun son sahnesine seç f9 a bas verdikleri kodu yapştr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    peki html de yönlendirme kodu ne başka bişi geldi aklıma onu deniyeceğim yönlendirme kodunu verirseniz iyi olurda şöle işi olsun mesela 20 sn sonra yönlendir gibi bişi ya
    görmüştümde nerede

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kendi soruma cevap verem bari :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="1; url=http://www.sorcerer.gen.tr/"

en başa META nıon başına küçüktür işaretini koy sorcerer.gen.tr/" nin sonunada büyüktür işareti koy .. :D

head /head ın arasına koycan bu kodları

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    hangi kod'u :)
Toplam Hit: 1609 Toplam Mesaj: 10