Flash Disk Sorunu ?
-
Flash diskte şöyle bir problem var takıyorum bilgisayar algılıyor. İçine girmek istediğimde biçimlendirilmesi gerek diyor ben de biçimlendir diyorum windows bu aleti biçimlendiremedi diyor,disk yönetimini kullandım öylede biçimlendiremedi,Hp'nin çıkartmış olduğu bir program varmış onunlada biçimlendirmeyi denedim olmadı.. Ne yapmalıyım ?
-
yok mu bir fikri olan ?
-
Hocam flash diski tak reset i at xp cd'si ile format ekranına gel orda flash disk i görecen orda flash diski biçimlendir tekrar oluştur sorun düzelecektir...
-
dediğinizi sanal makina oluşturarak denesem olur mu ?
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------dediğinizi sanal makina oluşturarak denesem olur mu ?
-----------------------------hocam öyle değil format atmaya yada o tarz şeylere hiç gerek yok format atar gibi xp den disk leri görüyoruz ya orda flash disk de oluyor onu biçimlendir tekrar oluştur diyoruz bu kadar
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
-----------------------------dediğinizi sanal makina oluşturarak denesem olur mu ?
-----------------------------hocam öyle değil format atmaya yada o tarz şeylere hiç gerek yok format atar gibi xp den disk leri görüyoruz ya orda flash disk de oluyor onu biçimlendir tekrar oluştur diyoruz bu kadar
-----------------------------