Flash Disk Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek
    Sa kankalar ben flash disk aldım 1 gb. kingston marka ona şifre koyabilirmiyim? yani benden başkası kullanamasın malum gençlik :)

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    hoja emin değilim ama bazı modellerine şifre koyulabiliyor diye hatırlıyorum dogru olmayabilir

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek
    duyduğum kıadarıyla bi programla koyuluyormuş ama kimse programın ismini bilmiyo sallıyolar galiba a.q :)

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    eğer flash diskin destekliyorsa şifreyebilirsin.. ama desteklemiyorsa yapmak mümkün değil diye biliyorum

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bende sandisk var icinde gelen ozel yazilim sayesinde sifre koyabiliyorum. ama

soyle birseyler var denemeden once mutlaka icindeki bilgileri sil veya kullanmadigin kucuk olcekli flash disklerde dene. zira kilitleyip daha sonra kilidi acamazsan ne olacak ?

http://www.newsoftwares.net/folderlock/

http://pcwin.com/software/Remora_Usb_Disk_Guard_Pro/index-2.htm

http://disk-lock.safe-install.com/ 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sserdarr
    sserdarr's avatar
    Erkek
    slm arkadaşlar samsung 1 gb flash diskim var bizim ufaklıkiçinden bir şeyler silmiş ve 1gb olan bellek şu anda 1.45 mb yardım edebilecek olan varmı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    serdar, silse birseyler yer acilir, yanlislikla icine birseyler doldurmus olmasin. doldurdugu dosyalar gizli veya sistem dosyasi olabilir mi ?  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Sperman: ortak kullanilan bir bilgisayarsa; Logon Script yardimi ile registeryde yapacagin deger degisimleri bilgisayar uzerinde flash disk kullanimina izin vermez, bu kodu bir kenara kaydedip flash diski kullanimini engellemek istediginde uygulayabilirsin.

Script kodu:

Set WshShell = CreateObject("Wscript.Shell")
    WshShell.RegWrite "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies\\\\WriteProtect", 1, "REG_DWORD"
    WshShell.RegWrite "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR\\\\Start", 4, "REG_DWORD"
    Set WshShell = Nothing

Note pad icine copy/paste yapip Logon.vbs olarak kaydediyorsun,

Daha sonra start/run /Gpedit.msc/ burada User Configuration altinda / Windows Settings / Scripts  icindeki (Logon/Logoff) menusunde Logon kismina girerek Add'e bas / browse diyerek Logon.vbs (kodu kaydettigin yeri) goster.

Bundan sonra ok diyerek onaylayarak pencereleri kapat, daha sonra tekrar start / run/ gpupdate /force yazarak aktiflestirmis olacaksin. 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 8