Flash Disk Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    beyler 512 flash diskim var ama bilgisayara takınca makina kitleniyor bilgisayarım dahi açılmıyor format attım bi başka nedenlerden tekrar takiyim dedim yine aynısı oldu ama namussuz baska bilgisayarlarda tıkır tıkır calışıyor uyuz oldum bi yardım edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    usb girişinde sorun olabilir.. ya da önce tak flash diski sora aç pc yi bi de öle dene..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    bütün usb lerde denedinmi yoksa sadece öndekilerde veya arkadakilerdemi denedin? bide usb uzatma kablosuyla dene derim.ilk önce flash disk i takıp sonra açarsan pc yi siyah ekranda bekleyebilir ve açılmayabilir. en son çare flash disk al :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    yok baba ya butun girişlere taktım çalıştığınıda bilyorum hepsinin bilgsyarı ilk acarkende taktım bi halt olmadı tamam bende calışmıyo bozuk diyelim arkadaşın makinasında niye calışyo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    bilişim olayı enteresan :) bişey diyemiyorum yani. renegedalien bilebilir bakarsa.

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    sağol ya yinede
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    black_lord: kullandigin pcyi ikinci el mi aldin?, veya flash disk uzerine duydugun bir ayari registeryde denedin mi?, hani olur ya registrylerde bir kac degeri degistirdin mi flash disk kullanimini kapatabiliyorsun.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 7