Flash Disk Yardım
-
beyler 512 flash diskim var ama bilgisayara takınca makina kitleniyor bilgisayarım dahi açılmıyor format attım bi başka nedenlerden tekrar takiyim dedim yine aynısı oldu ama namussuz baska bilgisayarlarda tıkır tıkır calışıyor uyuz oldum bi yardım edin
-
usb girişinde sorun olabilir.. ya da önce tak flash diski sora aç pc yi bi de öle dene..
-
bütün usb lerde denedinmi yoksa sadece öndekilerde veya arkadakilerdemi denedin? bide usb uzatma kablosuyla dene derim.ilk önce flash disk i takıp sonra açarsan pc yi siyah ekranda bekleyebilir ve açılmayabilir. en son çare flash disk al :)
-
yok baba ya butun girişlere taktım çalıştığınıda bilyorum hepsinin bilgsyarı ilk acarkende taktım bi halt olmadı tamam bende calışmıyo bozuk diyelim arkadaşın makinasında niye calışyo
-
bilişim olayı enteresan :) bişey diyemiyorum yani. renegedalien bilebilir bakarsa.
-
sağol ya yinede
-
black_lord: kullandigin pcyi ikinci el mi aldin?, veya flash disk uzerine duydugun bir ayari registeryde denedin mi?, hani olur ya registrylerde bir kac degeri degistirdin mi flash disk kullanimini kapatabiliyorsun.
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 7